Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mire jó az L-carnitin?

Mire jó az L-carnitin?

Figyelt kérdés
2016. ápr. 29. 08:36
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:

A szénhidrátot.

Ha energizálatlan vagy, annak mindig a kevés szénhidrát az oka. Szálkásításnál a zsír jó, ha alacsony. A lényeg, hogy az esszenciális zsírok meglegyenek, a fehérjének ha megvan a 2gramm*testtömeg akkor sok köze nincs az energiához, minden más a ch-n múlik..

2016. ápr. 30. 09:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 32/34 anonim ***** válasza:

Na várjál, ezt most akkor nem értem. Azt hittem, hogy a glükóz zsírból meg aminosavakból "állítódik elő".

A fehérje meg a zsírbevitel szerintem ok volt, a ch viszont biztos alacsonyan, olyan 1,5-2 gramm körül, ha jól emlékszem.

2016. ápr. 30. 10:30
Hasznos számodra ez a válasz?
 33/34 anonim ***** válasza:

glükóz = vércukor, ezért glikogén index a neve pl a glikogén indexnek :) gyakorlatilag bármilyen összetett szénhidrát forrást fogyasztasz, abból glükóz lesz.

A máj képes rá, ha nem kap elegendő glükózt a szervezet, akkor a zsírokból képes glükózt és ketonokat előállítani, persze csak ha eljut hozzá az a zsír... ellenkező esetben csökken a vércukor szint és jön a fáradtság, levertség stb stb

2016. ápr. 30. 11:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 34/34 anonim ***** válasza:

Aha, köszi! Összekeverem a szezont a fazonnal. :)

De mi segíti elő, hogy eljusson a májhoz a zsír? A szálkásításnak nem pont az lenne a lényege, hogy a test a zsírtartalékait használja fel? Vagy itt van a naturál sport határa ugye?

2016. ápr. 30. 11:31
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!