Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mire jó az L-carnitin?

Mire jó az L-carnitin?

Figyelt kérdés
2016. ápr. 29. 08:36
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:

Nekem csak kb egy féléve van itt egy L-karnitinem amit karácsonyra kaptam.

Gondolom kipróbálom mert miért is ne ha már itt porosodik.

2016. ápr. 29. 14:16
 22/34 anonim ***** válasza:
2016. ápr. 29. 14:17
 23/34 anonim ***** válasza:

Én eddig csak divatból láttam inni, mivel a pultra kivolt téve és mindenki azt vette, nem tudták mire való csak a pultos csávó azt mondta ez kell az edzéshez..:D

Bence idd meg aztán írd le milyen volt

2016. ápr. 29. 14:41
 24/34 anonim ***** válasza:

Nem várok tőle csodát de majd leírom.

De alapból minden lábazásnál egy GÉPNEK KELL LENNI!! EGY MUTÁNS!!

https://www.youtube.com/watch?v=6bPIVl2eULU

2016. ápr. 29. 14:45
 25/34 anonim ***** válasza:

Nem tom szerintem sok értelme nem volt de legalább fincsi volt 0kaloria:D zöld almás.

Felesleges.

De ha valaki akar egy versenydiétában tőlem ihatja 1-2%ot talán hoz de annyit se szerintem.

2016. ápr. 29. 19:08
 26/34 anonim ***** válasza:
Akkor annyi volt amennyit vártunk :D
2016. ápr. 29. 22:31
 27/34 anonim ***** válasza:
Jaja
2016. ápr. 29. 23:09
 28/34 anonim ***** válasza:

Az a baj, hogy nincs agyatok...

A nagy büdös semmiről veszekedtek...

Ha lenne agyatok és tudnátok mit csinál az l-carnitin, nem vitatkoznátok a semmiről...

Az L-carnitin semmi mást nem csinál, pusztán a írsavak szállításában játszik szerepet, nem energizál, nem fogyaszt, nem attól leszel száraz, a koncentráló képességet sem javítja... Illetve mindet csinálja... Hogy miért???

Mert szállítja azokat a rohadt zsírsavakat...

Ha szálkásítasz, és szarul van belőve az étrended, alapjáraton nem kap a szervezeted elegendő glükózt, a májad meg alig bírja előállítani azt, mert alig van miből, mert szar a csirke rizses étrended, mert valami mellett elsiklasz, pl nincs zsírfogyasztásod stb stb.. Na ilyenkor jól jön az l-carnitin, mert a zsírraktáraidból segít zsírsavakat szállítani a májadnak, ami így tud glükoneogenezissel elegendő glükózt termelni, így aztán rohadt nagy idézőjelben "energizálódsz"...

Szóval semmi különös hatása nincs, nem energizál, nem pörget, pláne nem furrant be... De ha ostobán rakod össze a szálkásító étrendedet... És halvány lila gőzöd nincs, mit miért küldesz le a torkodon... Ami mellesleg ennek a sportnak az alapja lenne... Na akkor tapasztalhatsz energizáló hatást, mert felhúz a béka segge alól...

2016. ápr. 30. 08:46
 29/34 anonim ***** válasza:

A srác meg aki koffeinnrl együtt itta, mert a koffein már nem volt elég, na nálad meg pont hatványozottan ez volt a probléma...

A koffein azért energizál, mert értágító hatású... Tágítja az ereket így azokon több oxigén és több tápanyag tud áramlani...

Ha neked nem használt a koffein, mert nem energizálódtál tőle, az azért volt, mert szar az étrended és míg normál életbenmaradáshoz elegendő glükóz volt a véredben, addig edzés közben esik le... Tehát kevésbé leszel energizált... Glükóz=energia... Tehát az l carnitineg elegendő zsírt tudott nyomatni a koffrinnel kitágított ereidbe, és tádám energizálódtál... De nem azért mert az l-carnitin cdodaszer, hanem mert szar az étrended.

2016. ápr. 30. 08:54
 30/34 anonim ***** válasza:

Huhh . Én vagyok a koffeines, de nem srác.

Szóval szerinted, ha emeltem volna a fehérje és\vagy a zsír bevitelt ugyan oda jutottam volna?

2016. ápr. 30. 09:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!