Egy átlag 18 évesnek mire kell képesnek lennie?
Tudom, ezt nehéz megmondani, de ezeknél a gyakorlatoknál, szabályosan, hány kg súlyt kéne megmozgasson?
- fekvenyomás
- guggolás
- evezés
- bicepsz egykezesekkel
- vállból nyomás
- oldalemelés
- felhúzás
- lábtolás
- letolás csigán
- vállvonogatás
Köszi előre is!
Hát több éve edzek, de sajnos ez nem látszik rajtam. Sokáig nem figyeltem oda a kajára, de nagyon szar genetikám van sajnos, ezért kérdem, hogy legalább a minimumot üssem meg. Eredményeim:
- 60kg
- 75kg
- 45kg
- 2x8kg
- 30kg
- 2x8kg
- 85kg (felhúzásban a fogásom korlátoz, nem a hátam sajnos)
- 140kg
- 40kg
- 2x24kg
Ezekbe mind belemegy 4-8 ismétlés.
A minimum megvan szerintem. Hány kg vagy és milyen magas?
És hány éve pontosan?
Ha több éve, akkor ezek lennének a jó vagy közepesen jó értékek (nem kiváló szint, csak jó: fekvemyomás; testsúly x 1.5 (max), guggolás: testsúly x 2, felhúzás: testsúly x 2.5.
A többit nem írom.
Kedves utolsó!
Igen en ezt ertem, de nekem mar ez is annyi munkamba es kitartasomba es MEGVONASOKBA tellett, hogy nem akarom feladni. Normálisan edzek, most mar a kaja is rendben, pihenés van, de valahogy mégse megy ugy, ahogy az ember elvárná:/ Nem az a tipikus kezdő vagyok aki rafogja a genetikara, de testvérem izomsorvadasban halt meg, szóval nekem se lehet túl jo a genetikam. Régen kövér voltam utána kezdtem edzeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!