Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Egy átlag 18 évesnek mire...

Egy átlag 18 évesnek mire kell képesnek lennie?

Figyelt kérdés

Tudom, ezt nehéz megmondani, de ezeknél a gyakorlatoknál, szabályosan, hány kg súlyt kéne megmozgasson?

- fekvenyomás

- guggolás

- evezés

- bicepsz egykezesekkel

- vállból nyomás

- oldalemelés

- felhúzás

- lábtolás

- letolás csigán

- vállvonogatás

Köszi előre is!

2016. ápr. 17. 21:28
1 2
 1/16 Cortez70 ***** válasza:
100%
Attól függ, hogy mióta edz. Meg nincs ilyen, hogy kell.
2016. ápr. 17. 21:37
 2/16 A kérdező kommentje:

Hát több éve edzek, de sajnos ez nem látszik rajtam. Sokáig nem figyeltem oda a kajára, de nagyon szar genetikám van sajnos, ezért kérdem, hogy legalább a minimumot üssem meg. Eredményeim:

- 60kg

- 75kg

- 45kg

- 2x8kg

- 30kg

- 2x8kg

- 85kg (felhúzásban a fogásom korlátoz, nem a hátam sajnos)

- 140kg

- 40kg

- 2x24kg

Ezekbe mind belemegy 4-8 ismétlés.

2016. ápr. 17. 21:41
 3/16 anonim válasza:

A minimum megvan szerintem. Hány kg vagy és milyen magas?

És hány éve pontosan?

2016. ápr. 17. 21:50
 4/16 anonim ***** válasza:
a több éve edzek alatt mit értesz? mert ha ez pl 3-4 év termése akkor ja, ez elég gyenge, de mást nem is lehet várni, hogy ha nincs rendes kaja meg ilyenek.
2016. ápr. 17. 21:51
 5/16 Cortez70 ***** válasza:
100%

Ha több éve, akkor ezek lennének a jó vagy közepesen jó értékek (nem kiváló szint, csak jó: fekvemyomás; testsúly x 1.5 (max), guggolás: testsúly x 2, felhúzás: testsúly x 2.5.

A többit nem írom.

6/16 A kérdező kommentje:
174 cm és 66 kg. Most próbálok leszáradni, hogy utána tisztán tömegeljek. Kb. 17-18%-os testzsír, és először 2013-ban voltam edzeni. Kajára tavaly kezdtem el jobban figyelni, teljesen makrót számolni pedig csak idén.
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj nem kell ráparázni. Még tök fiatal is vagy és alig van rajtad tömeg. Az a lényeg, hogy ha valami nem működik, ne ragaszkodj hozzá görcsösen, nagyom sokan itt rontják el és megakadnak. Az étrend rengeteget számít, minél jobb a kajád annál jobb lesz a formád meg az erőszinted is. Az alapgyakorlatokra építsd az edzésed, ezekben legyen egy folyamatos progresszió és meg lesz az eredménye genetikától függetlenül. Nem lóverseny, ez lassú folyamat.
2016. ápr. 17. 21:58
 8/16 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó!

Igen en ezt ertem, de nekem mar ez is annyi munkamba es kitartasomba es MEGVONASOKBA tellett, hogy nem akarom feladni. Normálisan edzek, most mar a kaja is rendben, pihenés van, de valahogy mégse megy ugy, ahogy az ember elvárná:/ Nem az a tipikus kezdő vagyok aki rafogja a genetikara, de testvérem izomsorvadasban halt meg, szóval nekem se lehet túl jo a genetikam. Régen kövér voltam utána kezdtem edzeni.

2016. ápr. 17. 22:06
 9/16 Cortez70 ***** válasza:
100%
Neked aztán hiaba írtam válszt öcsi, le sem tojod.
2016. ápr. 17. 22:07
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Ne is add fel. Nyomd kitartóan, ne törődj mi volt eddig, mostantól máshogy lesz. Jó kaja, jó edzés, pihenés és türelem. Megéri.
2016. ápr. 17. 22:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!