Mire jó az L-carnitin?
Figyelt kérdés
2016. ápr. 29. 08:36
11/34 anonim válasza:
Hogy ne próbáltam volna, pénzkiba_zás.
12/34 anonim válasza:
Neked nem jött be. Attól még nem szar. Nem lehet ráhúzni, hogy pénzkidobás, azért mert neked nem ért semmit. Nekem bevált.
13/34 anonim válasza:
Vált a fenét. Mennyire száradtál be tőle? "Mennyivel nyomtál többet" tőle? :D :D Hülyeség...
14/34 anonim válasza:
Mutass magadról egy képet Lcarnitin "kúra" előtt-után. :D ....
15/34 anonim válasza:
Egyetlen hatása az l-carnitinnek, hogy utána jó büdöset szarsz. Ennyi.
16/34 Lipton. válasza:
damadve, neked azért nem vállt be, mert neked már nincs hova energizálódni, fullon vagy! :D
17/34 anonim válasza:
Írtam,hogy nem zsírégető bármit is mondanak róla. A mennyire száradtál be meg a mennyivel nyomtál tőle többet kérdések meg ütik egymást nem? Szálkásításnál használtam amúgy...
Engem feldobott, jobban bírtam , tovább bírtam, kevésbé fáradtam. Ennyit csinált.
19/34 anonim válasza:
Kétlem hogy attól volt, diéta közben mikor a szénhidrát beviteled a béka se_e alatt van, alapjáraton pörögsz, nyugtalan vagy, képes vagy megcsinálni egy olyan pörgős edzést ami tömegelés alatt kb. lehetetlennek tűnik. Ez magának a diétának a vonzata volt, nem az Lkarnitiné.
20/34 anonim válasza:
Megmagyarázhatod, ne nekem akkoris jó volt. Hozzáteszem, hogy koffeinnel együtt ittam. Önmagában az már nem volt elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!