Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mennyi idő mire látszik az...

Mennyi idő mire látszik az eredmény?

Figyelt kérdés

1hete kezdtem az edzést.

3 kilós súllyal -> popsira combra

Saját testsúllyal -> karra, vállra

Eredményesebb lenne növelnem azt a 3 kilót?

Ha nincs izomlázam a popsimban a gugolástól, de az első combomon és a derekamban igen akkor rosszul csinálom?

2016. ápr. 27. 22:18
 1/5 anonim ***** válasza:
nem kell külön a fenekedet edzeni... guggolás, felhúzás, lábtoló, ennyi bőven elég. hol a mell és a hát? vagy mindent eddz, vagy semmit, mert aránytalan leszel. a saját testsúlyos dolgokat felejtsed el, nincs progresszióra lehetőség, mindenből menjen a súly, és igen, az a 3 kiló elég kevés. az izomláz nem feltétele a fejlődésnek. derekadban egyáltalán nem kéne lennie, max a hátizmod alsó részében, a felhúzástól.
2016. ápr. 27. 22:22
 2/5 anonim ***** válasza:

Az, hogy a popsidban nincs izomláz a guggolástól, de a combodban van, az nem jelent semmit. Az izomláz nem kötelező.

De ha a guggolástól izomláz van a derekadban, akkor valószínűleg nem jó a testtartásod gyakorlat közben.

2016. ápr. 27. 22:24
 3/5 A kérdező kommentje:

:(( olyan mintha derékból emelném ki magam...

A mellre is edzek saját testsúly fekvő.

Itthon csinálom egyenlőre.

elég nehezen megy még ez is.

Köszönöm a gyors válaszokat :)

2016. ápr. 27. 22:27
 4/5 anonim ***** válasza:
ja de várj, nem válaszoltam a kérdésre. hogy mennyire gyorsan látszik meg az : -genetika -edzés -étrend -pihenés függő. az elején gyorsan fejlődsz, pár hét után is látszódhat akár a fogyás akár az izmosodás is, de mivel nő vagy, és a tesztoszteron szinted nagyon alacsony, igy lassabban fejlődsz, viszont az átlagosnál hamar jobb formát lehet hozni - főleg ha jó az alap - mert a nők/lányok 95% nem eddz.
2016. ápr. 27. 22:29
 5/5 A kérdező kommentje:

Annyira jó hogy ti ilyen szépen tudtok válaszolni :) mindig meglepődök...pont itt vártam azt hogy leszóltok, de nem. A többi kérdéskategóriák csak a vitáról szólnak. :/

Én már érzem egyébként, hogy fejlődtem, csak azt hittem beképzeltem.

Igen úgy gondolom nem rossz az alap, de hát mindig lehet jobb ;)

Mégegyszer köszönöm és bocsi az érzelem kirohanásom miatt, csak olyan jó érzés fogott el :)

2016. ápr. 28. 00:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!