Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » A testépítés okozhat "függőség...

A testépítés okozhat "függőséget"?

Figyelt kérdés
Létezik, hogy valakinek rögeszmévé válik? És egy idő után semmi másról nem szól az élet, csak erről? Háttérbe szorítva a családját?
2016. ápr. 1. 19:28
1 2 3 4 5 6
 41/54 anonim ***** válasza:
A heti 7 nap edzés rengeteg, semmi értelme. Nem is viseli el a szervezet, az edzés munka se lehet túl jó, mert ha valaki így hajszolja magát az nem tud megfelelően edzeni sem. Az update kajának semmi értelme. A kalória számítás is baromság. Egyszer kell megírni egy étrendet és azt tartani, nem állandóan számolni. Lemerem fogadni, hogy azt hiszi, hogy mindent megtesz, de ennek ellenére mégsem néz ki elég jól. És nyilván nem néz ki jól, mert az update kajával meg 6 óra alvással és 7 nap edzéssel nem lehet jól kinézni. Az lenne a legjobb, ha szünetet tartana, átgondolná az egészet és utána egy normális időbeosztással sportolna. Ha a munkahely stresszes, akkor lehet, hogy ott is váltás kellene. Én nem dolgoznék ott, ahol kikészülök. Bár ebbe nem akarok beleszólni.
2016. ápr. 2. 13:14
 42/54 anonim ***** válasza:
A testépítés nekem is elég meghatározó dolog volt az életemben, a kajáláshoz kellett igazítanom az egész napomat. De egy ideje már nem veszem annyira szigorúan, szerintem elértem a naturál maxomat, vagy ha mégis tudnék még hová fejlődni, ez pont nem az az időszak amikor sikerülhet, mert összejött egy komolyabb meló. Meg az érdeklődési körömön belül más dolgok kerültek előtérbe, már nem izgat annyira ez az egész dolog.
2016. ápr. 2. 13:29
 43/54 A kérdező kommentje:
Pontosan! Hogy bezzeg ő mindent megtesz, és nem látszik. 36 évesen pedig el kellene fogadnia, hogy nem 20 éves és nem megy már úgy. Tartott szünetet a múlt héten a számolgatásban és hízott is.. Nem értettük.
2016. ápr. 2. 13:30
 44/54 A kérdező kommentje:
Azt mondja, hogy ez így jó, ez egészséges, nincs kivetni való ebben. Szerintem sem jó ez a számolgatás. Mi is figyelünk az alakunkra 30 felett, de nem számolgatunk semmit, mondjuk mi elfogadtuk, hogy az idő vasfoga rajtunk is látszik, tenni kell a küllemért. Ha jól esne egy szelet süti, megesszük, ha ő eszik, egész este megy a depi, hogy nem tudott ellenállni, most mi lesz, sose éri el a célt. Lelkiismereti problémát kreál, de abból nem, hogy milyen a környezetének.
2016. ápr. 2. 13:36
 45/54 Cortez70 ***** válasza:

" 36 évesen pedig el kellene fogadnia, hogy nem 20 éves és nem megy már úgy."

Ez azért nagy baromság. Én pl 45 vagyok, de még mindig jó formában. És eszek sütit, hamburgert, bármit, csak nem ez teszi ki a kajám nagy részét. Szóval nem áll meg az élet 35 évesen, de még 50 évesen sem.

2016. ápr. 2. 13:39
 46/54 A kérdező kommentje:
2 ember sem egyforma, de szólj, ha tévedek.
2016. ápr. 2. 14:26
 47/54 Cortez70 ***** válasza:

Nem egyforma, de akkor ne az életkorra hivatkozz. Bárki tudna jobb formát hozni 40 évesen is, csak az ismerősöd szarul csinálja. 7 nap edzés már eleve fuck logic.

Szóval nem a korral van gond.

2016. ápr. 2. 14:31
 48/54 anonim ***** válasza:
Apám 50 évesen megszégyenítő erővel rendelkezik. Én 30 évvel fiatalabb vagyok, de ő erősebb még mindig. Amikor megyünk nyaralni, akkor szoktunk poénból sprintelni a vízparton és még megver. Ha legyőzöm, akkor is csak egy hajszállal. De ez csak egy példa volt, hogy lásd, hogy lehet jó formában lenni 36 évesen meg még öregebben is. Cortez sincs rossz erőben, írta is. Sokan edzenek 40-50 évesen és jó formában vannak. Csak tudni kell, hogy mit csinálsz és nem hülyeségeken kattogni. A fazon így kikészíti magát, megalapoz egy jó autoimmun betegséget magának a stresszel és az önhajszolással. Neki is menne, de nem így. Az a baj, hogy nem ért hozzá csak görcsösen csinálja. Kéne valaki aki felvilágosítja az egészről.
2016. ápr. 2. 15:06
 49/54 Cortez70 ***** válasza:
Így van.
2016. ápr. 2. 16:01
 50/54 anonim ***** válasza:

Én pl. mindig kövér gyerek voltam, 20 évesen a 3. emeletre sem tudtam lihegés nélkül fölsétálni (nem futni, de még csak nem is gyalogolni), 27 évesen igazi zsírdisznó voltam 130 kg-mal.

Most 33 évesen a 190 cm-m mellé 95 kg vagyok, félmaratont futok minden évben.

Semmilyen szoros arányosság nincs az életkor és a fittség között.

2016. ápr. 2. 16:05
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!