Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » A testépítés okozhat "függőség...

A testépítés okozhat "függőséget"?

Figyelt kérdés
Létezik, hogy valakinek rögeszmévé válik? És egy idő után semmi másról nem szól az élet, csak erről? Háttérbe szorítva a családját?
2016. ápr. 1. 19:28
1 2 3 4 5 6
 31/54 A kérdező kommentje:
több alvásra lenne szüksége, mert panaszkodik hogy folyton fáradt. De mondom, munkahelyén nem kell megszakadnia, max.az edzés marad, ami esetleg fárasztja.
2016. ápr. 2. 10:42
 32/54 A kérdező kommentje:
Értem az összefüggést. Nem értek hozzá, pont ezért kérdeztem meg. Köszönöm, mentek a zöld kezek.
2016. ápr. 2. 10:42
 33/54 anonim ***** válasza:
Heti 7 napot edz naturálban és nem értitek miért fáradt?! Hát nem látszik, hogy sokat olvas a témában ilyenkor
2016. ápr. 2. 10:43
 34/54 A kérdező kommentje:
Ne haragudj, de más rajta kívül nem lehet fáradt? Mondjuk a párja? De nem hisztizik a tükör előtt állva. Nem vagyunk hülyék, feltettem pár egyszerű kérdést, és belém kell állni, mert szerinted hül%ye vagyok, és nem értem? Azt hittem, ennek az oldalnak az a lényege, hogy bármire rákérdezhetek. A normális válaszokat köszi!
2016. ápr. 2. 10:48
 35/54 A kérdező kommentje:
Bocsánat, az utolsó mondatot akartam ide, a többit annak szántam volna, aki privát üzenetben leszúrt, és jött azzal hogy egy férfi mindig fáradt, mert többet dolgozik, de én ehhez hülye vagyok, mert nő vagyok..
2016. ápr. 2. 10:50
 36/54 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg nem érted. Én nem ezt az idiótát védem. Azt mondom, hogy hiába foglalkozik vele ennyit totál nem ért hozzá, már ennyiből lejött, tök fölösleges ennyit edzeni, mert csak az ellenkező hatást éri el. Az meg, hogy közbe leszarja a gyerekét meg a feleségét egy féreg magatartás es egy önző szar viselkedésmód. Orvos kell az agyának.
2016. ápr. 2. 10:50
 37/54 A kérdező kommentje:

Nem neked szántam, bár nem értem, miért kell üzenet, mikor ide is bármikor kiírhatná 1-2 ember.

Köszönöm! Ma kicsit kikapcsolódunk a barátnőmmel és megmutatom neki a válaszokat!

2016. ápr. 2. 10:54
 38/54 Cortez70 ***** válasza:
A tápkiegektől tudna aludni. Viszont ha cuccol, akkor az okozhat ilyet. Kevés koxos alszik rendesen.
2016. ápr. 2. 11:01
 39/54 A kérdező kommentje:
Nem szed mást, elvileg.
2016. ápr. 2. 11:54
 40/54 A kérdező kommentje:

A fiuk a keresztfiam, ő azt mondta nekem tegnap, hogy apa nem akar vele játszani, biztos nem szereti már, és hogy az anyukája szomorkás időnként. Ezért írtam ki a kérdést. Nem egyszerű.

Más is járt már így, hogy szétmentek hasonló gondok miatt? Én azt látom, hogy nem akarja érteni, hogy el fogja így veszíteni a családját. Rá nem is hallgat a lurkó, mivel nem intenzív a vele való foglalkozása, ez is plusz feszültséget okoz a barátnőmék között :((((((

2016. ápr. 2. 12:00
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!