A testépítés okozhat "függőséget"?

Szinte bármi okozhat függőséget, a testépítés simán. Vannak is a youtube-on ilyen videók, amik a mindenáron izmot növelő emberekről szólnak... Te még sose futottál bele?
Az, hogy brutálisan kigyúrd magad, a koksznál többet igényel, tényleg átalakítja az életet. Van, akit az sem érdekel, hogy a gyerekei anya nélkül maradnak, csak kokszol és gyúr és utálja az orvost, aki közli vele, hogy nagyon egészségtelen szinten van... (Amúgy erősen furcsállom, hogyan lehet olyan tömérdek nő, aki nagyon erősen kokszol és brutálisan eresre-szálkásra gyúrja ki magát. Ez a férfiakon sem tetszik, de a nőkön főleg ijesztő tud lenni, hiszen alaposan eltávolodnak a nőiességtől.)
De simán el tudom képzelni, hogy koksz és nagy izomtömeg nélkül is annyira rápörög valaki, hogy a szociális élete is elsorvad és kizárólag az edzés és az optimális táplálkozás érdekli s ilyesmikkel foglalkozik, amikor csak lehet...

Szia, azt hiszem megérkeztem :)
Igen, van ilyen. Kórházba kellett mennem apámat(!) meglátogatni, akivel jó a viszonyunk, de akkor ki kellett volna hagynom az edzést, mert nem halaszthattam. Tippelhetsz, de segítek, meg sem fordult a fejemben, hogy kihagyjam az edzést. Pontozzatok le, savazzatok szét, akkor is ez a helyzet.
Kerülöm a kapcsolatokat, az embereket, a kimozdulást, a barátaimat, mindent ami veszélyeztetheti egy étkezésem, nem is beszélve az edzésről. Abban a korban vagyok, de több éve nem voltam bulizni, 10nèl később soha nem maradtam fent, esküvőről is inkább hazajöttem. Azt hiszem kevés megszállottabb van nálam... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!