Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » A testépítés okozhat "függőség...

A testépítés okozhat "függőséget"?

Figyelt kérdés
Létezik, hogy valakinek rögeszmévé válik? És egy idő után semmi másról nem szól az élet, csak erről? Háttérbe szorítva a családját?
2016. ápr. 1. 19:28
1 2 3 4 5 6
 11/54 anonim válasza:

Hogyne lenne ilyen:D

Nem járok bulikba nincsenek barátaim csak a testépítés foglalkoztat.Régen überkocka voltam napi 5-10 óra játék de már nem játszok egyáltalán.Ha nem tudom megrendelni havi 30-40 ezer forintért tápkiegeket agyfaszt kapok.

Fáj a lábam most is de nem érdekel a futást ugyanúgy letolom.Nincs olyan hogy lehetetlen igazábol nem is kellenek haverok csak a testépités

2016. ápr. 1. 21:42
 12/54 anonim ***** válasza:
Hasonló, a gondolataim nagyon nagy részét ez köti le, de ebben is nagyon szar vagyok, ami miatt szarul érzem magam.
2016. ápr. 1. 22:02
 13/54 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is erről szól a napom nagy része, kaja előkészítése, megevése, edzésen agyalás, edzés, videók nézése, de szerintem az már szánalmas, (és itt nem itélkezni akarok), ha az ember a saját apját nem látogatja meg a korházban, mert csak a testépítés létezik. Azért ne tegyünk már úgy, mintha ez valami nemes cselekedett lenne. Azért maradjunk meg emberek és lehetőleg ne szar emberek. Mindenem ez a sport de azért van egy határ. Nem hiszem el, hogy utánna vagy előtte ne tudnál leedzeni, vagy valahogy megoldani.
2016. ápr. 1. 22:10
 14/54 anonim ***** válasza:
41%

Nem haverkodtok? Nem lenne az a legjobb hogyha lenne egy normális edzőtársatok. Máris van egy barát. Ő is szereti amit csinál És ahogy Bohos mondja: "Egymást húzzátok".

Én boldog vagyok amiért tudom csinálni meg rátaláltam erre a sportágra. Érdekes, hogy ezt 15 éves fejjel mondom(mindenki 17-20nak hisz engem(mind1)) de szeretem az életem.

Erre igazából nagyon sok indokom van, de ez maradjon az ÉN titkom.

2016. ápr. 1. 22:28
 15/54 anonim ***** válasza:

Normális edzőtársat találni is olyan, mint normális barátot. Életemben nem volt még olyan ember, aki komolyan is vette, amikor lementem vele edzeni. A kajához se értett és úgy az egészhez sem, tipikus olyan emberek, akik azt hiszik, hogy a sok ismétlés kis súllyal majd leszálkásít vagy, hogy a fehérje tönkrevágja a vesédet. Az ember hiába próbálja nekik megmagyarázni, ha egyszerűen nem veszi komolyan, csak amolyan unaloműzésnek kell neki ez a sport, akkor alibi az egész.

Én ma elmehettem volna egy 7/10-es ismerős csajjal iszogatni, de nem érdekel, nem akarom a diétámat elrontani ivással. Azért pedig nem fogok elmenni, hogy fikázzon, hogy nem iszok.

Az egész úgy megváltoztatott, hogy régebben hetente jártam bulizni és inni, ma már lelkiismeret furdalás van, ha csalok vagy piálok.

Kaja, edzés, utána minden más, de azért maradok ember, ha bármi van, megyek és csinálom.

2016. ápr. 1. 22:50
 16/54 anonim ***** válasza:
Igaz normális edzőtársat nehéz találni.
2016. ápr. 1. 22:54
 17/54 anonim ***** válasza:

Én például soha nem iszok alkoholt, de nem a testépítés miatt teszem, hanem nem látom értelmét. Mi értelme bepiálni? Leiszod magad, másnap szarul vagy. Volt valami haszna? Nem nagyon. Helyette elmehettél volna valami értelmeset csinálni. Nem azt mondom, hogy 1-2 sört se szabad inni. De ha tudod, hogy fejre állok x pohár után, akkor nem megyek el a végsőkig.

A ciginek se látom sok hasznát, legtöbben azért szívják, mert 'menő'.

2016. ápr. 1. 23:13
 18/54 anonim ***** válasza:

#17: Én iszom alkoholt, de nagyon ritkán és nagyon keveset (simán tudok inni 1 deci sört, 3 centi tokaji aszút meg ilyenek :D igaz, az étrendembe nem is fér sok ch, főleg piára, inkább akkor vodkázom). Életemben talán egyszer voltam másnapos, amikor egy bulin kezdőként mindent összeittam.

A dohányzás más, az nagyon egészségtelen s abból a pénzből ételt is vehetek vagy elmotorozhatom, sokkal jobb.

Érdekes volt, amiket írtatok... Az OK, hogy egy versenyző vagy egy megszállott nagyon alárendel mindent a testépítésnek, de azért a jó étrend és a megfelelő edzés nem veszi el a nap zömét, bőven van idő másra is. Főleg, ha valaki nem eszik sokszor, de ha nem másfél órát nyammog az ételen (van, aki nem igazán tud enni és szenved vele), akkor a sok evés sem gond.

Én érdeklődő típus vagyok, annyi más téma van.

Más kérdés, hogy kezdőként kicsit rá vagyok cuppanva és rengeteg cikket olvasok és videót nézek, de még nem ismerem az összes ismert gyakorlatot, módszert, technikát és az anatómiai s egyéb hátteret :D Szerencsére most már csinálom is s alakul valamerre, az elején csak itt lógtam s nem edzettem, az rosszabb volt. Én az étkezéssel tudok bármennyit foglalkozni s ezen az sem segít, hogy a nap igen kis részében eszem. Szinte mindennél kialakulhat függőség, ezt írtam már.

2016. ápr. 1. 23:31
 19/54 anonim ***** válasza:
90%

Tudtam, hogy le leszek pontozva :D

Nem teszek úgy, mintha szar ember lennék. Az vagyok. Ráadásul az edzéssel kapcsolatos egoizmusom senkit nem enged az életembe, így teljesen mindegy, hogy ki az, nem fog érdekelni. Ezt mindenki tudja rólam, és azt is, hogy akinek nem tetszik nyugodtan kilèphet az èletemből.. :) Nem is csinálom úgy, mintha dicső cselekedet lenne, azért írtam le, hogy a kérdező lássa, hogy ennek ilyen szintjei is vannak. Persze itt az alap tulajdonságok is játszanak.

2016. ápr. 2. 06:29
 20/54 anonim ***** válasza:
Csak, hogy tiszta legyen, én nem potoztalak le, csak elmondtam a véleményem.
2016. ápr. 2. 06:41
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!