Mindenkinek máshogy néz ki a felsőteste kigyúrva?
Figyelt kérdés
Megfigyeltem, hogy minden embernek máshogy néz ki a felsőteste. Pl: ennek az embernek máshogy néz ki a felsőteste: [link]
Mint ennek:
Ez miért van? Mert pl a másodiknak a mellizma nagyobb és szélesebb, mint elsőnek. Bocs a hülye kérdésért, ha az.
2016. márc. 31. 20:52
1/9 anonim válasza:
Mindenkinek mashogy nez ki a felsoteste ha nincs kigyurva?
Ez miert van?
2/9 anonim válasza:
De az első képen a gyereken nincs is sok tömeg 2014 ben csak le van barnítózva.
4/9 anonim válasza:
Mivel mindenki más genetikai adottságokkal van megáldva... Senki sem egyforma.
6/9 anonim válasza:
Nekem ez 5 év alatt nem tűnt fel, hogy minden embernek máshogy néz ki a felsőteste. Azt hiszem a felfedezésed alapjaiban rengette meg az elképzelésemet, amit eddig a testépítésről hittem.
7/9 anonim válasza:
Még a testünk arányai sem egyformák, de az izmok tapadása is igencsak el tud térni, azonkívül az asszimmetrikusság sem egyforma mindenkin. Sőt, nincs mindenki ugyanannyira s ugyanolyan egyenletesen kigyúrva...
Azonkívül egy férfi és egy nő sem ugyanolyan kigyúrva, főleg naturálban, de erre már lehet, hogy korábban rájöttél.
8/9 anonim válasza:
És azt észrevetted már, hogy mindenkinek más arca van?
Na jó, az ikreket kivéve...
9/9 anonim válasza:
Meg az ikreknek is mas arcuk van csak nagyon hasonlo. Es a felsotestuk is mas kigyurva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!