Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Itt mindenkinek jó a forma és...

Itt mindenkinek jó a forma és példás testel rendelkezik?

Figyelt kérdés

Akinek nem inge....

Sokszor látom azt a fajta kérdést hogy "ezt meg azt a testet mennyi idő elérni el lehet-e stb"

Válaszok: Ohhh siman hozható naturalba

-Ez kb két év

-Ez fél év

-ez nagyon gyenge ahoz képest hogy XYéve eddz.

Hozzátenném elég jó formáju emberrol irják ezt.

És akkor elgondolkodom hogy itt mindenki ilyen jó formába van? Meg hogy itt akik edzenek 4-5éve azok miért nem ugy néznek

Miért?

"csatolj már magadrol képet"

-Most nemjo mert tömegelés alattvagyok/szörös a s.ggem stb kifogások.

Ha ennyire nem jó a képen lévő uriember formája akkor miért irja hogy "ohh nem nagycucc 2év" de ő 3-4év alatt se ugy néz ki.

Kicsit elferdítettem a dolgokat de nagyjából ilyeneket látok.

kettőspontdé

#izom #test #tömeg #elérés #biotekusa #vajasparizeleskenyér
2015. okt. 7. 20:36
1 2
 1/18 anonim válasza:
Nem hiszem
2015. okt. 7. 20:42
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Simán tudnék válaszolni, de most épp szőrös a nyelvem.
2015. okt. 7. 20:46
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Én 5-6 éve edzek de ha abba hagyom egy ideig akkor 1-2 hónap alatt majdnem tudom hozni azt a szintet amilyen előtte volt de a sok kihagyás miatt meg rossz edzés modszer lehet kinek mi genetikától is függ h mennyi
2015. okt. 7. 20:46
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem szoktam fikázni, reális időket írok az ilyesfajta kérdésekhez. Bár az tény, hogy szarul nézek ki, mert nincs étrendem. De attól még lejárok edzeni és nem nyafizok, mint egy pinás.
2015. okt. 7. 21:04
 5/18 anonim ***** válasza:
100%

105kg vagyok, muscle bear típus, 15 éves edzésmúlttal, nincs szálkás formám, de volt már, általánosságban ebben élek és konyítok valamit a témához így aztán szóváteszem, ha hülyeséget látok.

Nekem viszont nem kell és nem is érdekem a tökéletes forma, mivel jól érzem magam a bőrömben.

2015. okt. 7. 21:53
 6/18 anonim ***** válasza:
#5 Csak nem 120Kg vagy? :)
2015. okt. 7. 22:00
 7/18 *Glissade* ***** válasza:
58%

Szerintem én nagyon csinos vagyok. :)

Bár szeretnék izmosabb lenni egy kicsivel...

2015. okt. 7. 22:01
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
#6 majdnem, egyesítettük regisztrációinkat, mivel folyton egymáséival léptünk be véletlen, így egyszerübb, hogy egy mögött vagyunk hárman :) 120 már 100 alatt van, de családtag vagyok...
2015. okt. 7. 22:10
 9/18 anonim ***** válasza:
Okés. :)
2015. okt. 7. 22:24
 10/18 Musclemore ***** válasza:

4# és miért nincs étrended? Ja, hogy azt nem egyszerű tartani?... te úgyse nyafogsz.

Most őszintén...

Edzésbe mi nehéz? Jó, vannak nehezebb napok, de attól az még szórakozás. Étrendet tartani, diétázni már kicsit más helyzet.

2015. okt. 8. 06:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!