Üdv mindenkinek. Miért remeg a kezem? A remegés a súlyos edzés után kezdődőt pár hónappal de már nem edzem több mind fél éve de a remegés meg maradt
Biztos, hogy az edzés miatt jött ez ki? Nem lehet, hogy már előtte is remeget? Alszol elget? Mennyire érzed magad kipihentnek napközben? Éjszaka jól alszol, hogy ébredsz?
Ha nem az alvásban látod a problémát keress fel egy orvost, vagy részletezd még a helyzetet.
Orvosnál jártál már vele?
Most komolyan ha egy hónapja remegne már mennék vele orvoshoz, te meg inkább gyakorikérdésekre jössz ezzel?
Én végigjárnám a szegedi klinikát. Ha ott nem tudják, akkor a debrecenit. Ha ott se, akkor megyek pestre.
1 hát sokan azt mondták hogy edzés miatt mert mindig túl hajszoltam magam (járok dokihoz de a vállaim miatt,a remegést meg 1x említettem de azt mondták hogy edzés miatt van persze nekik azért részletesen meséltem hogy edzettem és igaz kaptam is le cseszést tőlük rendesen) De így hogy nem edzek már fogalmam sincs mitől lehet, alvással nincs gondom és igen jókat alszom és ébredéssel sincs gond.
3 magnézium hiány az van rendesen ahogy keményebben sportolók valamit a görcsök jelentkeznek is.
ja és köszönöm az eddigi válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!