Milyen edzéstervet kövessek?
Figyelt kérdés
Nos, úgy alakult, hogy csak 2x van időm elmenni egy héten edzeni. Tudom, hogy szűkös, de ami még rosszabb, hogy van amikor csak 2 egymást követő nap tudok menni. Eddig saját súllyal edzettem, van már egy erőszintem. Például tudok tolódzkodni, húzódzkodni 3x10-et. Fekvőtámaszból 40-50 megy, de már nem sok értelmét látom növelni, mert nem erősödök tőle. Kövessek egy teljes testes edzéstervet és eddzek alapgyakorlatokkal, ami a csövön kifér vagy csináljak egy kétnapos osztott edzéstervet?2015. szept. 17. 19:13
1/2 anonim válasza:
pl.itt egy két napos edzésterv,én ezt még soha nem próbáltam tapasztalatot nem tudok mondani.Lehet neked bejön,habar 2 egymást követő nap hulyeség lenne ezt csinálni.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi. Amúgy úgy néz ki, hogy jövő héttől jobban megtudom majd oldani. Bele fog férni elvileg, kösz a választ. Most teljes testes tervet csinálok, majd ha kicsit jobban megy, akkor átmegyek osztottra.
2015. szept. 18. 20:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!