Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » 19L Testépítés elkezdése...

19L Testépítés elkezdése térdproblémákkal?

Figyelt kérdés

175 cm, jelenleg 85 kg, ez nyár végére 68-70 lesz, remélem.

Mivel kezdjek? Pl. Béres Alexandra, Rubint Réka, stb. napi 30 perc? Úsznom legalább heti egyszer kell a hátam miatt, mit ajánlotok még? Edzőterem? Franciaországban leszek...

Pl. guggolás, és behajlított térdes dolgok kilőve

2016. márc. 30. 21:33
 1/10 anonim ***** válasza:

étrendet,diétát legelőször.

és ha már jársz úszni akkor menj az 1 helyett heti 5x és adott távokat ússz időre,az eredményt felírva.

2016. márc. 30. 21:55
 2/10 anonim ***** válasza:
Elkezdheted. Térdprobléma meg nem normális ilyen korban, annyira túlsúlyos sem lehetsz.
2016. márc. 30. 21:56
 3/10 A kérdező kommentje:
Azért ennyi időm nincs... Heti max 2 nap eljárni valahova
2016. márc. 30. 21:56
 4/10 anonim ***** válasza:
Simán jó étrenddel is megy le a zsír elviekben. Korbács jó dolgokat írt, de ha nincs idő, akkor inkább fuss. Először mondjuk csak séta legyen és mondjuk menjen mellé 2 konditermi edzés vagy úszás.
2016. márc. 30. 22:23
 5/10 A kérdező kommentje:

futni nem tudok a térdem miatt

Nem fogyni akarok, izmosítani

2016. márc. 30. 22:32
 6/10 anonim ***** válasza:
De ugye azt tudod hogy hiába izmosítasz ha rajta van x réteg zsír akkor nem fognak látszani az izmok. A diéta előbb vagy utóbb szükséges ha jól szeretnél kinézni.
2016. márc. 30. 23:06
 7/10 A kérdező kommentje:

176 cm 68 kg? szerintem az nem rossz

nyáron először le akarok fogyni, utána hangsúlyt fektetni az izmosításra

2016. márc. 30. 23:07
 8/10 anonim ***** válasza:
De lefogyni is csak úgy fogsz ha kalória deficitben vagy. Olvasd el a sárga kapszula c. könyvet.
2016. márc. 30. 23:22
 9/10 anonim ***** válasza:
Bicikli ha rossz a térded. Az talán kíméli. De nem vagyok benne biztos, nem akarok hülyeséget mondani. Előbb kezeltesd ki a térdproblémát és konzultálj szakemberrel, hogy mit lehet és mit nem.
2016. márc. 31. 22:42
 10/10 anonim válasza:

Szia!

Én is hasonló helyzetben voltam mint te. Kis túlsúly, velem született térdprobléma. Futás, guggolás ki volt lőve és sehogy sem tudtam lefogyni. Aztán elkezdtem edzőterembe járni, elmentem orvoshoz a térdemmel. Fél év alatt elég gyorsan lejött rólam majdnem tíz kiló, persze nagyon odafigyeltem az étrendre, és jártam edzeni heti 3-4-5x. Azóta megtanultam szabályosan guggolni, sok mindent tanultam az egészséges étkezésről, a kardió edzés fontosságáról.. És most jutottam el odáig, hogy szálkásító diétába kezdek mert már nem elég csak az egészséges étkezés.

Én nagyon megszerettem a konditerem világát, a kihívásokat benne, több az önbizalmam és jobban érzem magam.:)

Ha szeretnél, írhatsz nyugodtan, sok sikert neked!18/L

2016. ápr. 3. 08:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!