19L Testépítés elkezdése térdproblémákkal?
175 cm, jelenleg 85 kg, ez nyár végére 68-70 lesz, remélem.
Mivel kezdjek? Pl. Béres Alexandra, Rubint Réka, stb. napi 30 perc? Úsznom legalább heti egyszer kell a hátam miatt, mit ajánlotok még? Edzőterem? Franciaországban leszek...
Pl. guggolás, és behajlított térdes dolgok kilőve
étrendet,diétát legelőször.
és ha már jársz úszni akkor menj az 1 helyett heti 5x és adott távokat ússz időre,az eredményt felírva.
futni nem tudok a térdem miatt
Nem fogyni akarok, izmosítani
176 cm 68 kg? szerintem az nem rossz
nyáron először le akarok fogyni, utána hangsúlyt fektetni az izmosításra
Szia!
Én is hasonló helyzetben voltam mint te. Kis túlsúly, velem született térdprobléma. Futás, guggolás ki volt lőve és sehogy sem tudtam lefogyni. Aztán elkezdtem edzőterembe járni, elmentem orvoshoz a térdemmel. Fél év alatt elég gyorsan lejött rólam majdnem tíz kiló, persze nagyon odafigyeltem az étrendre, és jártam edzeni heti 3-4-5x. Azóta megtanultam szabályosan guggolni, sok mindent tanultam az egészséges étkezésről, a kardió edzés fontosságáról.. És most jutottam el odáig, hogy szálkásító diétába kezdek mert már nem elég csak az egészséges étkezés.
Én nagyon megszerettem a konditerem világát, a kihívásokat benne, több az önbizalmam és jobban érzem magam.:)
Ha szeretnél, írhatsz nyugodtan, sok sikert neked!18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!