Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mit lehet elérni naturálban?

Mit lehet elérni naturálban?

Figyelt kérdés
Ott van például ez a Zyzz. Azt mondják, hogy kokszolt és nem is nagy forma. De ha ehhez már dopping kellett neki, akkor doppingszerek nélkül mekkora lehetett volna? Lehet nem is látszott volna rajta, hogy edz? Mert amúgy nem volt egy kettesszekrény például és nem is edzett brutális súlyokkal. A múltkor itt volt egy kérdés, hogy mennyit húzott fel, azt hiszem kb. 130 kiló volt. Akkor meg se érte neki doppingolni?

2016. márc. 30. 13:04
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%

Nem lehet előre megmondani hogy ki mit tud elérni naturálban. Van Pistike aki könnyen izmosodik még közepes kajával is, meg van Jancsi, aki tökéletes kajával sem tudja azt hozni mint Pistike.

Ezt az alacsony tzs-t nem tudod tartani főleg nem olyan életvitel mellett mint amilyen neki volt. Buli, pia, szar edzés, feltételezem a kaja is szar volt. És mégis hozta ezt a formát ami a gyógyszereknek köszönhető.

2016. márc. 30. 13:13
 2/21 Cortez70 ***** válasza:
100%
Kox nélkül izomtalan kisgyerek lett volna, mert nokedli alkata volt alapból. Ha azt nezzük, hogy koxal azért izmos lett akkor neki abban az időben megérte. Ha meg azt nézzük, hogy valószínű, hogy most is élne kox nélkül, akkor meg nem érte meg.
2016. márc. 30. 13:16
 3/21 A kérdező kommentje:
Tehát naturálban nem látszott volna rajta semmi. Akkor aki vékony az megszívta.
2016. márc. 30. 13:39
 4/21 anonim ***** válasza:

Ez a kijelentés hülyeség.

Mindig is vékony voltam, nulla izom jött rám gyakorlatilag úgy hogy 10 évig kézilabdáztam, nem kispályás szinten. De tényleg egy dekát nem híztam hiába bármi.

Mikor abbahagytam lassan felszedtem pár kilót. Most ott tartok, hogy 2 hónapja edzek újra keményen (saját súllyal), étrend még nulla, de már most bőven látszik az eredménye. Előtte én is azt hittem, hogy olyan a genetikám, hogy semmi se segít izomtömeget felszedni.

Ne kifogást keress, hanem állj neki!

2016. márc. 30. 13:46
 5/21 Cortez70 ***** válasza:
De látszani fog azért, de szar genetikával olyan izmos sosem leszel kox nélkül amire azért felfigyelnek. Legalábbis ami szerintem egy szint.
2016. márc. 30. 13:53
 6/21 anonim ***** válasza:

És szerinted mi a szint?

Csak kíváncsiságból

Előző voltam

2016. márc. 30. 13:59
 7/21 anonim ***** válasza:
Annyit hozzátennék, hogy hozzáértők, sportolók nem nagyon figyelnének fel rá. Mert valljuk be, az átlag embernek nem sok kell ahhoz hogy valakit nagynak és izmosnak tituláljon. :)
2016. márc. 30. 14:00
 8/21 A kérdező kommentje:

"Ne kifogást keress, hanem állj neki!"

Már rég nekiálltam.

2016. márc. 30. 14:00
 9/21 A kérdező kommentje:
#Cortez: Akkor egy ilyen Zyzz típusú srác jobban jár ha futó lesz, nem?
2016. márc. 30. 14:01
 10/21 Cortez70 ***** válasza:

Nem kell futónak lennie, de bajnok fizikumot sem kell várni.

Szerintem a szint az kb Nagy fantomas Csaba szintje. Mondhatnám Illés Norbit is.

2016. márc. 30. 14:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!