Mit lehet elérni naturálban?
Nem lehet előre megmondani hogy ki mit tud elérni naturálban. Van Pistike aki könnyen izmosodik még közepes kajával is, meg van Jancsi, aki tökéletes kajával sem tudja azt hozni mint Pistike.
Ezt az alacsony tzs-t nem tudod tartani főleg nem olyan életvitel mellett mint amilyen neki volt. Buli, pia, szar edzés, feltételezem a kaja is szar volt. És mégis hozta ezt a formát ami a gyógyszereknek köszönhető.
Ez a kijelentés hülyeség.
Mindig is vékony voltam, nulla izom jött rám gyakorlatilag úgy hogy 10 évig kézilabdáztam, nem kispályás szinten. De tényleg egy dekát nem híztam hiába bármi.
Mikor abbahagytam lassan felszedtem pár kilót. Most ott tartok, hogy 2 hónapja edzek újra keményen (saját súllyal), étrend még nulla, de már most bőven látszik az eredménye. Előtte én is azt hittem, hogy olyan a genetikám, hogy semmi se segít izomtömeget felszedni.
Ne kifogást keress, hanem állj neki!
És szerinted mi a szint?
Csak kíváncsiságból
Előző voltam
"Ne kifogást keress, hanem állj neki!"
Már rég nekiálltam.
Nem kell futónak lennie, de bajnok fizikumot sem kell várni.
Szerintem a szint az kb Nagy fantomas Csaba szintje. Mondhatnám Illés Norbit is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!