Mit lehet elérni naturálban?
Figyelt kérdés
Ott van például ez a Zyzz. Azt mondják, hogy kokszolt és nem is nagy forma. De ha ehhez már dopping kellett neki, akkor doppingszerek nélkül mekkora lehetett volna? Lehet nem is látszott volna rajta, hogy edz? Mert amúgy nem volt egy kettesszekrény például és nem is edzett brutális súlyokkal. A múltkor itt volt egy kérdés, hogy mennyit húzott fel, azt hiszem kb. 130 kiló volt. Akkor meg se érte neki doppingolni?2016. márc. 30. 13:04
11/21 anonim válasza:
Basszus, a natural határát súroló versenyzők a szint?
Akkor nem csodálkozom, hogy a kérdező teljesen kardjába akar dőlniXD
12/21 Cortez70 válasza:
Ja.:) de pl Csaba nem annyira nagy.
13/21 anonim válasza:
Na ja, de az a szint az emberek 99%ának sose lenne elérhető, nemhogy átlagembernek aki munka mellett, fizetésből él és szimplán egészségesebb életvitelt akar, és jobban akar kinézni.
14/21 Cortez70 válasza:
Nem is írtam, hogy olyan lehet mindenki. Csak nekem ez a szint, amire azt mondom hogy na..
15/21 A kérdező kommentje:
Nem akarok a kardomba dőlni, én elérem amit ellehet és kész. Csak kíváncsi voltam, hogy mi a jó meg ez a Zyzz dolog érdekelt, főleg, hogy itt a napokban nagyon sok Zyzz kérdés volt.
2016. márc. 30. 14:31
16/21 anonim válasza:
Azt tudom javasolni hogy ne kezd úgy hogy tudod hogy gyenge genetikával nem tudsz összehozni semmit, csinálj egyél jól edz kedményen aztán majd kialakul :)
17/21 A kérdező kommentje:
Már két éve edzek, valami kezd kialakulni. Nem top forma, de magamhoz képest sokkal jobban nézek ki és erősebb is vagyok. Szóval tényleg csak kíváncsiságból kérdezek, mivel még a genetikai határaim se feszegetem.
2016. márc. 30. 21:22
18/21 Skin96 válasza:
Nekem is extrém ektomorph alkatom van még egy éve sem edzek de már majdnem kétszer akkora a karom mint mielött elkezdzem.Próbalok kiegyensúlyozott étrendett tartani és alkoholt is ritkán fogyasztok.
19/21 Cortez70 válasza:
Nem a pián múlik. Attól, hogy megiszol néha egy kis bort vagy egy üveg sört még ugyanolyan izmos leszel.
20/21 anonim válasza:
Hát figyi....naturálban számít a genetika...lehet hallani, hogy valaki nem tud 100 kiló fekvenyomás felé menni meg stb..elméletileg van egy határ...de ez egyén függő......de valakinek van talán...valakinek nincs talán...nekem édesapám hobbibol járt le (natural, semmi kox) de nagyon komolyan vette és belenyomott 165 kg-ba....45 évesen....és mikor először lement mesélte, hogy 38kg volt a maxja....sokat számít, hogy mennyire akarod és veszed komolyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!