Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Fitness diétázók, testépítők,...

Fitness diétázók, testépítők, ti nem unjátok még ezt?

Figyelt kérdés

Ti nem unjátok még a megjegyzéseket az étrendetekre vonatkozóan?

Az egyik barátom apja orvos, akinek a barátom folyamatosan az étrendemről beszél. Tisztán étkezem, csirkét, pulykát, halat eszem rizzsel, zöldségekkel, zabbal, tojással. Ezen felül ott vannak a tápkieg-ek (fehérje, aminosavak, multivitamin).

Na, most az orvos azt mondta, hogy a kókuszzsírtól el fogok hízni, kb. lehülyézett érte és azt mondta, a vesém és a májam is hamarosan tönkremegy.

Közben a barátom eszi a sok sz@rt, akár az egész családja és mindenkinek van valami betegsége (koleszterin, vesebetegség, szívbetegség, érrendszeri betegség).

Ennek ellenére folyamatosan kapom a megjegyzéseket, hogy nem elég változats az étrendem, túl sok fehérjét fogyasztok, le fog állni a vesém, nem félek-e stb.

Unom már, de nem akarom megbántani sem, mert tudom, hogy nem akar rosszat nekem.

Ti visszaszóltok azért vagy már elengeditek a fületek mellett az ilyeneket?

2016. márc. 30. 13:34
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
Nem kell foglalkozni a fogyatékosokkal, vagy el kell küldeni mindet a jó k**va anyjába. Ez a két opció van.
2016. márc. 30. 13:36
 2/29 anonim ***** válasza:

Szia Andor!

Látom már itt is kérdezel. Még egy kérdésem lenne hozzád. Édes fiam, ugye nem porozol?

Tibi bácsi, a barátod apja

2016. márc. 30. 13:41
 3/29 anonim ***** válasza:
Ha nem mondom, hogy miért eszem ezt, tehát nem hangoztatom, hogy épp tömeget növelek, vagy szálkásítok, csak annyit tudnak, hogy magamra főzök, mert szeretek minden nap főttkaját enni, akkor totál békénhagynak... Amint belefolyok, jogy miért is eszem az amit eszem, abban a pillanatban eszement állat vagyok... Úgyhogy már régóta nem hangoztatom.
2016. márc. 30. 13:52
 4/29 anonim ***** válasza:
Engem is békén hagynak. Ha nem ez a témád, hogy mit eszel és miért, akkor senki nem fog azzal foglalkozni, hogy mit eszel.
2016. márc. 30. 14:12
 5/29 A kérdező kommentje:
De a barátommal együtt lakom, szóval nyilván téma. :D
2016. márc. 30. 14:15
 6/29 anonim ***** válasza:
Én is együtt lakom a férjemmel és nem úgy táplálkozik, mint én, mégsem téma ez nálunk. A barátod nem fogadja el az étrendedet, ez lehet a baj, ezt pedig vele kellene megbeszélned, miért csinálod ezt a diétát, mi az ami egészséges benne, stb.
2016. márc. 30. 14:17
 7/29 anonim ***** válasza:
A barátod és az apja fogyatékos.
2016. márc. 30. 15:44
 8/29 anonim ***** válasza:
Én biztos nem tudnék együtt lenni valakivel aki ekkora sültparaszt és még bele is pofázik a dolgomba.
2016. márc. 30. 16:10
 9/29 A kérdező kommentje:
Nem együtt vagyunk, együtt lakunk. A kérdés pedig az, hogy ti hogyan kezelitek a hasonlókat.
2016. márc. 30. 16:57
 10/29 anonim ***** válasza:
Együtt se laknék vele
2016. márc. 30. 18:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!