Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mi ez? Diétázok, mégis erősödö...

Mi ez? Diétázok, mégis erősödök, a súlyom stagnál?

Figyelt kérdés

Megint 79,5-80 kilót mér a mérleg. Néhány gyakorlatban pedig növeltem is a súlyt.. Fél éve edzek, idejét láttam egy diétának már nyár előtt. 16,5-17% lehet a tzs-m. 3. hete megy a diéta, 80-81 kg voltam a legelején, szinte semmit nem mozdult a testsúlyom, a karom mégis eresebb, a hasamról is ment le zsír és látszik az izomtapadás karon, több helyen is, eddig nem látszott.

Általában a reggelit skippelem, ébredés után 2,5-3 órával szoktam. A kajálások száma is 3-4 egy nap, max 5, ha van valami proteinszelet vagy hasonló. Zsír 0,5-0,7g /tskg, fehérje 2g, ch 0,5g-tól 1,5g-ig ingázik, de heti 1x felviszem 2-2,5g-ra visszatöltésnek.

2,5-3g ch-val tömegelek, azért ilyen alacsony.

Mint írtam, fél éve edzek folyamatosan, előtte is edzettem, voltak nagyobb kihagyások, de nem teljesen a 0-ról kezdtem, ezért nagyon a kezdő fázisba már nem sorolnám magam, amikor még zsír megy le és izom is jön fel egyszerre. Napi 5-10km séta van általában, attól függ, hogy van-e lyukas órám és, hogy megyek-e melóba vagy kaját venni.

Az edzés most teljes testedzés, diétában mindig erre váltok, így az alapgyakorlatokra jobban tudok koncentrálni és nem ölök meg egy izmot egy edzésen, szerintem ez biztonságosabb.

Hol a hiba?

2016. márc. 24. 12:08
 1/4 anonim ***** válasza:
Hol a hiba? Én sem látom
2016. márc. 24. 12:34
 2/4 anonim ***** válasza:

Én is ilyan vagyok, brutál lassú az anyagcserém, 2gramm*testtömeg chval már igaz lassan de kúsznak felfele a kilók...

Rajtam egyedül az aerob maximalizálása segít... Rohadtul nincs hozzá semmi kedvem, de muszáj volt napi szintre növelni a heti aerob számot... Mondjuk ez abban nyílvánul meg, hogy autó meg bicikli helyett gyalog járok melózni, tempós sétával ez 2*40 perc

2016. márc. 24. 12:35
 3/4 A kérdező kommentje:
Heti 2 HIIT? Aerobozni külön nincs időm.
2016. márc. 24. 12:54
 4/4 anonim ***** válasza:

Hasonló vagyok én is, én 69kg-nál akadtam el, hasonló szinte minden, amit leírtál.

Próbáld ki, hogy 1 nap súlyzós edzés, következő nap HIIT esetleg még has. Aztán megint súlyzós...megint HIIT, szóval érted. Heti 1 pihenőnappal esetleg vagy ilyen 20-30 perces kis intenzitású cardio pihenőnapon (találsz egy rakást a YT-on, nekem bevált).

Remélem tudtam segíteni, és ha kipróbálod, írj, milyen eredménnyel! Sok sikert!

18F

2016. márc. 24. 13:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!