Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Miért van az, hogy a testsúlyo...

Miért van az, hogy a testsúlyom nem változik, mégis megy le rólam a zsír?

Figyelt kérdés

Kétlem, hogy még mindig izmosodok a fogyás mellett. 7. hónapja edzek folyamatosan és ilyen "szálkás" (magamhoz képest) még sosem voltam. Kb 16-17% a tzs-m, a karomon olyan erek vannak, amelyeket még soha nem láttam, a tricepszemet sem láttam még, hogy milyen a formája, mostmár ez is ki van rajzolódva. A hiba ott van, hogy a mérleg nem mutat különbséget. Sajnos mindig csak kaja és pia után tudok mérni, mert délután edzek és azelőtt mindig van 1 kajám kb 2 órával. 3 hete is 80kg voltam és most is, de mondom, kieresedtem és látom, hogy ment le zsír. Annyi, hogy betegség után kezdtem a diétába közvetlen, csak leírom, hátha számít. Az erőszint nem csökkent, habár ma egy kicsivel kevesebbet bírtam tricepszre, de ez azért is lehet, mert általában 3x edzek egy héten, most pedig ez volt a 4.

Szóval?

2g fehérje, a ch az ingáztatva van, egyik nap 0,5g másik nap 1,5, harmadiknak 1 stb. zsír 0,4-0,7g kb. A ch azért ilyen kicsi, mert alapból 2,5-3g-mal tömegelek.

2016. márc. 20. 15:29
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem írni, hogy pár napja 79,6-ot mutatott a mérleg..
2016. márc. 20. 15:36
 2/11 anonim ***** válasza:
Csak az lehet, ha erősödsz is mellé.
2016. márc. 20. 15:54
 3/11 A kérdező kommentje:
Nem erősödtem, a diéta kezdete óta ugyan azokkal a súlyokkal edzek.
2016. márc. 20. 16:01
 4/11 anonim ***** válasza:
Az akkor szerintem a kevés ch miatt van.
2016. márc. 20. 17:02
 5/11 A kérdező kommentje:

Mármint micsoda?

Fogyok, csak a súlyom nem változott. Az edzőtársam is megjegyezte, hogy ilyen még sosem voltam.

2016. márc. 20. 17:03
 6/11 anonim ***** válasza:
A stagnálás a súlyokban.
2016. márc. 20. 17:10
 7/11 A kérdező kommentje:
De ez így elég nonszensz. Legalábbis nekem.. :/
2016. márc. 20. 17:16
 8/11 anonim ***** válasza:
Hát bakker, akkor szerinted mi van? :) Fogysz és izmosodsz egyszerre, de az alacsony ch miatt nem erősödsz. Ezt tudom elképzelni.
2016. márc. 20. 17:45
 9/11 A kérdező kommentje:

Azt kívánom, hogy igazad legyen! :D

7 hónap edzés után ez azért durva, ha tényleg így van. Mindegy, 3-4 hét múlva meglátjuk mi lesz.

2016. márc. 20. 18:27
 10/11 anonim ***** válasza:
Lehet fogyni és izmosodni egyszerre ha kicsi az eltérés a kalóriaszükséglettől. Azt csinálja a tested ami az adaptációhoz szükséges.
2016. márc. 20. 19:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!