Miért van az, hogy kevesebbet mutat a mérleg, pedig egyáltalán nem diétázom és erősödök is?
Eddig 18kg-mal ment az egykezes bicepsz, ma 20kg-mal tudtam végezni. Tricepsz gépen 105kg->110kg. Rúddal, fekve, szűk fogással 55kg-al megy, eddig 50kg volt. Múlthéten 82,6kg-ot mutatott a mérleg, ma 81,5kg-ot kaja és víz után.
Nincs pontosan belőve, nagyjából 2,5-3g/tskg ch-n vagyok és 1,7g - 1.8g/tskg fehérjén. 4 Hónapja edzek folyamatosan, a kezdés előtt volt egy fél év szünet fél év edzés után. Diétáztam 6 hetet, ennek 3 hete lett vége, azóta tartom magamhoz képest kicsin a ch-t, hogy még nehogy visszahízzak, ez sikerül is, csak fura, hogy mégis fogyok, mert diéta végén már majdnem 1g ch alá mentem és mégsem fogytam. Miért van ez?
Persze, de nem is tudom, hogy magamhoz képest kezdő vagyok-e már. Mikor kezdtem 33-as karom volt, most 39-es.(4 hónapja 35,5) Ez nem sok, ez még semmi igazából, a testzsírt nem tudom, de 15% felett van és 18% alatt. Diéta előtt 22-24% lehetett, mert 90kg voltam 178 centihez. Most ugye 81-81,5kg vagyok. Mikor edzeni kezdtem, akkor 75kg voltam, még a legelején.
Gondoltam leírom ezeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!