Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Fitness diétázók, testépítők,...

Fitness diétázók, testépítők, ti nem unjátok még ezt?

Figyelt kérdés

Ti nem unjátok még a megjegyzéseket az étrendetekre vonatkozóan?

Az egyik barátom apja orvos, akinek a barátom folyamatosan az étrendemről beszél. Tisztán étkezem, csirkét, pulykát, halat eszem rizzsel, zöldségekkel, zabbal, tojással. Ezen felül ott vannak a tápkieg-ek (fehérje, aminosavak, multivitamin).

Na, most az orvos azt mondta, hogy a kókuszzsírtól el fogok hízni, kb. lehülyézett érte és azt mondta, a vesém és a májam is hamarosan tönkremegy.

Közben a barátom eszi a sok sz@rt, akár az egész családja és mindenkinek van valami betegsége (koleszterin, vesebetegség, szívbetegség, érrendszeri betegség).

Ennek ellenére folyamatosan kapom a megjegyzéseket, hogy nem elég változats az étrendem, túl sok fehérjét fogyasztok, le fog állni a vesém, nem félek-e stb.

Unom már, de nem akarom megbántani sem, mert tudom, hogy nem akar rosszat nekem.

Ti visszaszóltok azért vagy már elengeditek a fületek mellett az ilyeneket?

2016. márc. 30. 13:34
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
Nagyon nyomorult életed lehet.
2016. ápr. 17. 10:18
 22/29 anonim ***** válasza:

Igen...nagyon,nagyon nyomorult èletem van, kedves montitipi, vagy hogy hivnak...

Na mindegy hagyjuk...

2016. ápr. 17. 12:19
 23/29 anonim ***** válasza:
80%
Vörös zoli féle bohócokat linkelgetsz, meg cigány celebférgeket. Fogalmad nincs arról mi az igazi testépítés, miről szólt ez anno és mik a sport valódi ertékei. csak egy tipikus elégedetlenkedő, mindenkit egy kalap alá vevő, buta magyar proli vagy. Olvasgasd a blikkedet meg nézt a retek klubbot, te ugyanolyan agymosott idióta vsgy, mint akik megveszik a ződ dzsámbót a vörös zolika miatt.
2016. ápr. 17. 12:28
 24/29 anonim ***** válasza:
Azért linkeled győzikét mert olyan szinten lehetsz testileg és agyilag egyaránt
2016. ápr. 17. 12:31
 25/29 anonim ***** válasza:

Kedves montitipi,

Mindig az kiabàl akinek a hàza èg,

Nem olvasok se blikket, ès màr nagyon règòta nem nèzek kereskedelmi adòkat, mert màst nem làtok benne csak szennyet.

Csak tudod veled ellentètben nem làtom èrtelmèt annak, hogy mi a faxom abban a jó hogy, 50-es kezem van, a kinèZetem egy grotex idiòtàra hasonlit mint sem hogy emberi legyen,ès nap mint nap egyem ezeket a szteroid matyikkal agyonmarketingezett szarokat, de hozzàteszem, az ùriemberek vèdelmère szoljon,a tesco-s szalàmi ès a hasonló szinvonalú kajàk amivel szinte mèrgezik az embereket, egy fokkal sem jobbak ezeknèl a diszperzites vödörmèretû csudi egèzsèges dolgoknàl.

2016. ápr. 17. 12:54
 26/29 anonim ***** válasza:
71%
Itt pont te kiabálsz a leghangosabban es köpködsz, csak az a gond hogy ostobaságokat. Annyira primitív vagy, hogy összekevered a táplálák kiegészítőt a szteroiddal. Nem kéz te nyomorult, hanem kar. A kéz az amivel megfogod a 2cm-es pötsödet. Nincs 50es karom, nem koxolok, de súlyzós edzést végzek. Kezdj inkább valamit az életeddel. Ha megnézném a nyomorult kis életed én is hozzád tudnék vágni ezerféle sztereotíp baromságot. Ha egy témában okoskodsz legalább olvass utánna, hogy valami alapfogalmad legyen a dolgokról, mert így csak egy bohóc vagy.
2016. ápr. 17. 13:04
 27/29 anonim ***** válasza:
65%
Komolyan képes vagy rettegni egy ÉLELMISZERTŐL mert por állagú? Nem kell elhinni amit a marketingben nyomnak ez csak egy instant élelmiszer ember. A fehér liszttell meg a kristálycukorral fogadjunk semmi bajod, pedig az az amivel lehetne.
2016. ápr. 17. 13:16
 28/29 anonim ***** válasza:

Kedves montitipi,

Ne legyèl màr annyira elfoglalva az én èletemmel, meg a nemiszervemmel se,

Inkàbb Menjèl ès tàplàlkozz egy egèzsègeset,

2016. ápr. 17. 13:27
 29/29 anonim ***** válasza:
65%
Pontosan ezt fogom tenni.
2016. ápr. 17. 13:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!