Fitness diétázók, testépítők, ti nem unjátok még ezt?
Ti nem unjátok még a megjegyzéseket az étrendetekre vonatkozóan?
Az egyik barátom apja orvos, akinek a barátom folyamatosan az étrendemről beszél. Tisztán étkezem, csirkét, pulykát, halat eszem rizzsel, zöldségekkel, zabbal, tojással. Ezen felül ott vannak a tápkieg-ek (fehérje, aminosavak, multivitamin).
Na, most az orvos azt mondta, hogy a kókuszzsírtól el fogok hízni, kb. lehülyézett érte és azt mondta, a vesém és a májam is hamarosan tönkremegy.
Közben a barátom eszi a sok sz@rt, akár az egész családja és mindenkinek van valami betegsége (koleszterin, vesebetegség, szívbetegség, érrendszeri betegség).
Ennek ellenére folyamatosan kapom a megjegyzéseket, hogy nem elég változats az étrendem, túl sok fehérjét fogyasztok, le fog állni a vesém, nem félek-e stb.
Unom már, de nem akarom megbántani sem, mert tudom, hogy nem akar rosszat nekem.
Ti visszaszóltok azért vagy már elengeditek a fületek mellett az ilyeneket?
Igen...nagyon,nagyon nyomorult èletem van, kedves montitipi, vagy hogy hivnak...
Na mindegy hagyjuk...
Kedves montitipi,
Mindig az kiabàl akinek a hàza èg,
Nem olvasok se blikket, ès màr nagyon règòta nem nèzek kereskedelmi adòkat, mert màst nem làtok benne csak szennyet.
Csak tudod veled ellentètben nem làtom èrtelmèt annak, hogy mi a faxom abban a jó hogy, 50-es kezem van, a kinèZetem egy grotex idiòtàra hasonlit mint sem hogy emberi legyen,ès nap mint nap egyem ezeket a szteroid matyikkal agyonmarketingezett szarokat, de hozzàteszem, az ùriemberek vèdelmère szoljon,a tesco-s szalàmi ès a hasonló szinvonalú kajàk amivel szinte mèrgezik az embereket, egy fokkal sem jobbak ezeknèl a diszperzites vödörmèretû csudi egèzsèges dolgoknàl.
Kedves montitipi,
Ne legyèl màr annyira elfoglalva az én èletemmel, meg a nemiszervemmel se,
Inkàbb Menjèl ès tàplàlkozz egy egèzsègeset,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!