Mi a bánatot csináljak már, hogy fogyjak?
4. hét kezdődött el ma, 80 kilóval indultam a diétának. Ma mértem éhgyomorra a súlyom, 80,5kg. Pofám leszakad esküszöm. 1,5g ch-val kezdtem, lementem már fél grammra is, mert nem mozdultam sehova, pár napja pedig a zsírt vittem feljebb, a ch-t le és ez se sokat segített. 2g fehérje megy, 0,5-0,7g zsírral.
Fél kiló mellfilé, 250g túró, tk kenyér, brokkoli, paradicsom, kókuszzsír, lenmagolaj, multi pro plussal.
1 héttel diéta előtt átálltam az átmeneti böjtre, délelőtt nem eszek, így időt spórolok és elég 3x kajálnom és jól tudok lakni, jobban is érzem magam, nem kell állandóan a kajálással foglalkoznom, nem hiszem, hogy ez a baj.. Reggel egy 4 személyes kávé ment mindig, hogy pörögjön az anyagcsere, de látom sokat ért.. Az a csoda, hogy már lassan nem mínuszba megy a ch, olyan szinten lent van. Heti 1-2x beiktatok egy feltöltő napot, ez se segít. Hol a hiba? 3-4x teljes testedzés megy, alapgyakorlatokon van a hangsúly, guggolás, fekvenyomás, felhúzás, súlyokkal edzek inkább, nem géppel. A vicc, hogy némelyik gyakorlatban még erősebb is lettem, igaz, nagyon kicsivel, de akkor is. Már beiktattam heti 2 intervall kardiót is, hátha jobb lesz, de mondom, fél kilóval több vagyok, mint 3 kerek hete.
Kínomban ma bementem a tápkiegboltba és vettem egy Lipo6 black-et.. Tulajt ismerem, szóval olcsóbban adta, az se érdekel már, ha ablakon kidobott pénz, csak nyugtassam magam vele legalább, ha már fogyni nem vagyok képes.
178 centihez vagyok 80,5 kg, 7 hónapja edzek, tzs 16-17% lehet.. Nem is a testem zavar a zsír, hanem a pofámon, az a hörcsög fej. Igazán szeretnék már karakteres arcot, de onnan megy le utoljára a zsír és megőrjít.
Mit csináljak még? Most szedem majd ezt a Lipo6-ot, hátha.. Csak már nagyon unalmas ez.
https://www.youtube.com/watch?v=mMsUO6A0K8c
Én is 15% felett vagyok, a csávó meg csak 12%-on volt és akkor is pufi arca volt. Ezért akarok lemenni kb 10-12%-ra, hátha eltűnik arcról a felesleg. És van a másik csávó, a kis kerek fejű, akin nincs változás, hiába ment le nagyon kevés tzs%-ra.
A 13% és 8% között azért szemmel látható a különbség, ha visszanézel a régebbi videóira, látható nagyon jól.
Igen, testképzavaros vagyok, de nem tehetek róla.
Pont most küldtek drága Krisztiánnak csomagot, nézd meg a videót. :D
Én nem szólok bele, hogy tömegelj, ne tömegelj, nincs hozzá semmi közöm, csak a meglátásaimat írom le.
A kép alapján elképzelni nem tudom, hogy lehetsz 80kg, én szemre 70-nek néznélek...
Node mind1, nincs rajtad szinte semmi izom, ezt nem sértésnek szánom, viszont te itt a testépítőktől kérsz tanácsot.
Eszed a 2gramm*testtömeg fehérjét, de nincs izmosodási szándékod, szerintem te mégcsak szinten tartani sem akarsz.
0.8gramm*testtömeg fehérje kell egy embernek az életben maradáshoz, egészen odáig lemehetsz fehérje szinten is.
Semmi értelme a 2g*testtömegnek, ha nincs vele semmi célod.
1ch 4kcal, 1fehérje 4kcal, 1zsír 9kcal.
+ olyan testsúllyal mint a tied, érdemes grammozgatni, előfordulhat, hogy nem mind1.
Ajánlom Anita Bean: Modern sporttáplálkozás
Című könyvét. Sokkal hasznosabb, mint az anyázásokkal teli sárga kapszula.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!