Mi a bánatot csináljak már, hogy fogyjak?
4. hét kezdődött el ma, 80 kilóval indultam a diétának. Ma mértem éhgyomorra a súlyom, 80,5kg. Pofám leszakad esküszöm. 1,5g ch-val kezdtem, lementem már fél grammra is, mert nem mozdultam sehova, pár napja pedig a zsírt vittem feljebb, a ch-t le és ez se sokat segített. 2g fehérje megy, 0,5-0,7g zsírral.
Fél kiló mellfilé, 250g túró, tk kenyér, brokkoli, paradicsom, kókuszzsír, lenmagolaj, multi pro plussal.
1 héttel diéta előtt átálltam az átmeneti böjtre, délelőtt nem eszek, így időt spórolok és elég 3x kajálnom és jól tudok lakni, jobban is érzem magam, nem kell állandóan a kajálással foglalkoznom, nem hiszem, hogy ez a baj.. Reggel egy 4 személyes kávé ment mindig, hogy pörögjön az anyagcsere, de látom sokat ért.. Az a csoda, hogy már lassan nem mínuszba megy a ch, olyan szinten lent van. Heti 1-2x beiktatok egy feltöltő napot, ez se segít. Hol a hiba? 3-4x teljes testedzés megy, alapgyakorlatokon van a hangsúly, guggolás, fekvenyomás, felhúzás, súlyokkal edzek inkább, nem géppel. A vicc, hogy némelyik gyakorlatban még erősebb is lettem, igaz, nagyon kicsivel, de akkor is. Már beiktattam heti 2 intervall kardiót is, hátha jobb lesz, de mondom, fél kilóval több vagyok, mint 3 kerek hete.
Kínomban ma bementem a tápkiegboltba és vettem egy Lipo6 black-et.. Tulajt ismerem, szóval olcsóbban adta, az se érdekel már, ha ablakon kidobott pénz, csak nyugtassam magam vele legalább, ha már fogyni nem vagyok képes.
178 centihez vagyok 80,5 kg, 7 hónapja edzek, tzs 16-17% lehet.. Nem is a testem zavar a zsír, hanem a pofámon, az a hörcsög fej. Igazán szeretnék már karakteres arcot, de onnan megy le utoljára a zsír és megőrjít.
Mit csináljak még? Most szedem majd ezt a Lipo6-ot, hátha.. Csak már nagyon unalmas ez.
Étrendet leírtam, fél kiló mellfilé, hozzá 2 paradicsom, 250g félzsíros túró, 200-250g brokkoli, tk kenyér, ez mikor hogy, 80-150g, kókuszzsírban sütök és olívaolajban, 2-3 evőkanálnyiban, lenmagolaj megy 1 kanál, 1 pack Multi Pro Plus. Napi 3l víz megy kb. És van, hogy 4-5 tojás is lecsúszik, attól függ, hogy éhes vagyok-e, ez heti 2-4x van kb.
Képet feleslegesen raknék, csak le lennék ugatva, hogy még tömegeljek, mint mondtam, nem a testemen zavar, hanem az arcomon, kicsi toka, nem körvonalas a zsír miatt az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!