Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mi a bánatot csináljak már,...

Mi a bánatot csináljak már, hogy fogyjak?

Figyelt kérdés

4. hét kezdődött el ma, 80 kilóval indultam a diétának. Ma mértem éhgyomorra a súlyom, 80,5kg. Pofám leszakad esküszöm. 1,5g ch-val kezdtem, lementem már fél grammra is, mert nem mozdultam sehova, pár napja pedig a zsírt vittem feljebb, a ch-t le és ez se sokat segített. 2g fehérje megy, 0,5-0,7g zsírral.

Fél kiló mellfilé, 250g túró, tk kenyér, brokkoli, paradicsom, kókuszzsír, lenmagolaj, multi pro plussal.

1 héttel diéta előtt átálltam az átmeneti böjtre, délelőtt nem eszek, így időt spórolok és elég 3x kajálnom és jól tudok lakni, jobban is érzem magam, nem kell állandóan a kajálással foglalkoznom, nem hiszem, hogy ez a baj.. Reggel egy 4 személyes kávé ment mindig, hogy pörögjön az anyagcsere, de látom sokat ért.. Az a csoda, hogy már lassan nem mínuszba megy a ch, olyan szinten lent van. Heti 1-2x beiktatok egy feltöltő napot, ez se segít. Hol a hiba? 3-4x teljes testedzés megy, alapgyakorlatokon van a hangsúly, guggolás, fekvenyomás, felhúzás, súlyokkal edzek inkább, nem géppel. A vicc, hogy némelyik gyakorlatban még erősebb is lettem, igaz, nagyon kicsivel, de akkor is. Már beiktattam heti 2 intervall kardiót is, hátha jobb lesz, de mondom, fél kilóval több vagyok, mint 3 kerek hete.

Kínomban ma bementem a tápkiegboltba és vettem egy Lipo6 black-et.. Tulajt ismerem, szóval olcsóbban adta, az se érdekel már, ha ablakon kidobott pénz, csak nyugtassam magam vele legalább, ha már fogyni nem vagyok képes.

178 centihez vagyok 80,5 kg, 7 hónapja edzek, tzs 16-17% lehet.. Nem is a testem zavar a zsír, hanem a pofámon, az a hörcsög fej. Igazán szeretnék már karakteres arcot, de onnan megy le utoljára a zsír és megőrjít.

Mit csináljak még? Most szedem majd ezt a Lipo6-ot, hátha.. Csak már nagyon unalmas ez.

2016. márc. 29. 11:28
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
Egy hisztériás kur va vagy, ember szedd már össze magad. Össze vissza futkosol mint ha tűz lenne.
2016. márc. 29. 14:46
 22/46 A kérdező kommentje:
:)
2016. márc. 29. 14:47
 23/46 A kérdező kommentje:
Te pedig egy intelligens ember, haver.
2016. márc. 29. 14:48
 24/46 anonim ***** válasza:
4 hét alatt semmi nem lesz, nekem egy edzésciklus 3-6 hónap kajával együtt. Állj be valamire amit csinálsz rendesen. Mivan akkor ha izom jött fel és azért nőtt a súlyod? Akkor is csökkent a testzsírod.
2016. márc. 29. 14:49
 25/46 anonim ***** válasza:
Több alázatot meg türelmet...
2016. márc. 29. 14:50
 26/46 A kérdező kommentje:
Más 6 hét alatt lediétázik, 2 hónap alatt meg már bőven. Láthatod, hogy rajtam milyen "sok" zsír van.. Nem kellene, hogy sokáig tartson lepucolni ezt a keveset, mégsem megy. Ha valamit tudod, hogy elvileg jól csinálsz és nem működik, az szerintem téged is frusztrálna. Várok még és csinálom, csak az ember nem ilyen "sebességre" számít. Ismerőseim 15-17% tzs-ról lemennek 1,5-2 hónap alatt 11-12%-ra, én meg még híztam is, ezért van a hiszti, nem azért, mert nyávoghatnékom van.
2016. márc. 29. 14:53
 27/46 anonim ***** válasza:
Másnak 5 éves tapasztalata van, ismeri a testét és pontosan tudja mit mikor és miért csinál.
2016. márc. 29. 14:54
 28/46 anonim ***** válasza:

Ilyen kevés izommal nem is nagyon lehet leszálkásodni rendesen, nem elég hatékony az anyagcsere. Egyébként sem vagy olyan zsíros amennyire gondolod, elég testképzavaros vagy. Mondom szedd össze magad. És nem kell türelmetlenkedni.

Eleve azt sem értem minek kell neked szénhidrátot hintáztatni, miért nem a klasszikus módszert használod. Vigyél be annyi kalóriát hogy épp hogy növekszik a testsúlyod, eddz minden nap kardiót vagy súlyzósat keményen és menni fog le a zsír is kicsit meg jön izom is.

2016. márc. 29. 14:59
 29/46 A kérdező kommentje:
Nekem éppen, hogy több, mint fél éves, nem ismerem még a testem, azon vagyok, hogy kitapasztaljam, csak, ami az átlagnak működik, az nekem úgy néz ki, hogy nem egészen ugyan az. Ettől még addig csinálom, míg el nem érem, amit akarok, csak van, hogy az ember meginog, mert nem úgy alakulnak a dolgok, ahogy elvárná.
2016. márc. 29. 15:00
 30/46 A kérdező kommentje:
Az, hogy nincs rajtam, csak minimális izom, miért jelenti azt, hogy nem lehet leszálkásodni rendesen? Vannak akik 10% testzsírral mászkálnak, az enyémnél kisebb izmokkal és jól megvannak. Mondtam, hogy nem a testemen lévő zsír érdekel, arcomon lévő, ami elrontja, hogy karakteres lehessen.
2016. márc. 29. 15:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!