Mi a bánatot csináljak már, hogy fogyjak?
4. hét kezdődött el ma, 80 kilóval indultam a diétának. Ma mértem éhgyomorra a súlyom, 80,5kg. Pofám leszakad esküszöm. 1,5g ch-val kezdtem, lementem már fél grammra is, mert nem mozdultam sehova, pár napja pedig a zsírt vittem feljebb, a ch-t le és ez se sokat segített. 2g fehérje megy, 0,5-0,7g zsírral.
Fél kiló mellfilé, 250g túró, tk kenyér, brokkoli, paradicsom, kókuszzsír, lenmagolaj, multi pro plussal.
1 héttel diéta előtt átálltam az átmeneti böjtre, délelőtt nem eszek, így időt spórolok és elég 3x kajálnom és jól tudok lakni, jobban is érzem magam, nem kell állandóan a kajálással foglalkoznom, nem hiszem, hogy ez a baj.. Reggel egy 4 személyes kávé ment mindig, hogy pörögjön az anyagcsere, de látom sokat ért.. Az a csoda, hogy már lassan nem mínuszba megy a ch, olyan szinten lent van. Heti 1-2x beiktatok egy feltöltő napot, ez se segít. Hol a hiba? 3-4x teljes testedzés megy, alapgyakorlatokon van a hangsúly, guggolás, fekvenyomás, felhúzás, súlyokkal edzek inkább, nem géppel. A vicc, hogy némelyik gyakorlatban még erősebb is lettem, igaz, nagyon kicsivel, de akkor is. Már beiktattam heti 2 intervall kardiót is, hátha jobb lesz, de mondom, fél kilóval több vagyok, mint 3 kerek hete.
Kínomban ma bementem a tápkiegboltba és vettem egy Lipo6 black-et.. Tulajt ismerem, szóval olcsóbban adta, az se érdekel már, ha ablakon kidobott pénz, csak nyugtassam magam vele legalább, ha már fogyni nem vagyok képes.
178 centihez vagyok 80,5 kg, 7 hónapja edzek, tzs 16-17% lehet.. Nem is a testem zavar a zsír, hanem a pofámon, az a hörcsög fej. Igazán szeretnék már karakteres arcot, de onnan megy le utoljára a zsír és megőrjít.
Mit csináljak még? Most szedem majd ezt a Lipo6-ot, hátha.. Csak már nagyon unalmas ez.
Befektetsz egy rendes edényre, és egy kiskanál kókuszzsíron megsül minden... Sőt mondok jobbat én kiskanál zsírt beleteszem az edénybe, kikenem vele, majd a felesleges zsírt visszarakom a tégelybe, mert egy rendes teflon serpenyőben még egy kiskanányi sem kell...
A 80-150grammodból ki tudja mennyit szív fel a kajád sütés közben...
És továbbra is tartom, tételesen le kellene írnod a teljes étrendedet mivel minden egyes megszólalásodnál kiböksz valami + infót róla...
Egy kép meg sok dolgot elárulhatna akár...
Ott van a teljes étrendem, ahogy utoljára leírtam, jó, hogy kiböktem új infót, mivel kérted és a fő kérdésben nem volt olyan részletes. Nem gramm szerint fogyasztok mindent, van, hogy a spáros néni több húst ad, általában 1,1 kilót az 1 helyett, de a kenyér is lehet, hogy egy szelettel kevesebb vagy több megy le, kétlem, hogy ez bármibe is beleszólna, mivel így is kalóriadeficitben vagyok, ez 100%, mégsem fogyok.
Az lehet, hogy 3 evőkanál zsír helyett elég lenne 1, eddig nem annyival csináltam.
A kép miben segítene? Mondom, tisztában vagyok vele, hogy tömegelnem kellene, de nem bírom már, hogy gömbfejem van.
Ez volt diéta előtt, azóta alig változtam, a karomon eresebb vagyok, kb ennyi. Habár itt inkább 17, max 18% lehet a tzs szerintem, bocs, ha nagy hülyeséget mondok..
"250g félzsíros túró"
Legyen zsírszegény.
De hova akarsz még fogyni ember? Tömegelj. Adjak pár kilót? :)
A zsírszegény túró ugyan annyi itt, mint a félzsíros, kevesebb fehérjével, nevezetesen 20g-al, 15g zsír van benne összesen és 40g fehérje.
Ezért nem akartam képet mutatni, mondtam már vagy 3x, hogy tisztában vagyok vele, hogy tömegelni kéne, de nem bírom már a zsírt a fejemen..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!