Mi a bánatot csináljak már, hogy fogyjak?
4. hét kezdődött el ma, 80 kilóval indultam a diétának. Ma mértem éhgyomorra a súlyom, 80,5kg. Pofám leszakad esküszöm. 1,5g ch-val kezdtem, lementem már fél grammra is, mert nem mozdultam sehova, pár napja pedig a zsírt vittem feljebb, a ch-t le és ez se sokat segített. 2g fehérje megy, 0,5-0,7g zsírral.
Fél kiló mellfilé, 250g túró, tk kenyér, brokkoli, paradicsom, kókuszzsír, lenmagolaj, multi pro plussal.
1 héttel diéta előtt átálltam az átmeneti böjtre, délelőtt nem eszek, így időt spórolok és elég 3x kajálnom és jól tudok lakni, jobban is érzem magam, nem kell állandóan a kajálással foglalkoznom, nem hiszem, hogy ez a baj.. Reggel egy 4 személyes kávé ment mindig, hogy pörögjön az anyagcsere, de látom sokat ért.. Az a csoda, hogy már lassan nem mínuszba megy a ch, olyan szinten lent van. Heti 1-2x beiktatok egy feltöltő napot, ez se segít. Hol a hiba? 3-4x teljes testedzés megy, alapgyakorlatokon van a hangsúly, guggolás, fekvenyomás, felhúzás, súlyokkal edzek inkább, nem géppel. A vicc, hogy némelyik gyakorlatban még erősebb is lettem, igaz, nagyon kicsivel, de akkor is. Már beiktattam heti 2 intervall kardiót is, hátha jobb lesz, de mondom, fél kilóval több vagyok, mint 3 kerek hete.
Kínomban ma bementem a tápkiegboltba és vettem egy Lipo6 black-et.. Tulajt ismerem, szóval olcsóbban adta, az se érdekel már, ha ablakon kidobott pénz, csak nyugtassam magam vele legalább, ha már fogyni nem vagyok képes.
178 centihez vagyok 80,5 kg, 7 hónapja edzek, tzs 16-17% lehet.. Nem is a testem zavar a zsír, hanem a pofámon, az a hörcsög fej. Igazán szeretnék már karakteres arcot, de onnan megy le utoljára a zsír és megőrjít.
Mit csináljak még? Most szedem majd ezt a Lipo6-ot, hátha.. Csak már nagyon unalmas ez.
Próbálkozzak a ketogénnal?
Én is ezt is akarom, hogy kevesebb tzs-al legyek, nem zavar, ha vékony vagyok, legalább látnám magamon a fejlődést, így meg csak kb annyit látok, hogy nő a karom, mert a többit eltakarja a zsír.
Mellesleg elég jó ez a Lipo cucc, teljesen meleg a testem, mégsincs melegem, amióta pedig bevettem, azóta 80-100 volt a pulzosom, most ment le 67-re 10 perce.
A képen amit küldtem nem látszik, nem fogok fejet mutatni. Van kis tokám és nem a fejforma a baj, hanem a pufi arc, jaj, hadd ne magyarázzam már kérlek.. Én tudom milyen, én érzem sza rul magam miatta.
Csak leírtam a hatását a Liponak, nem kell flegmázni. :)
Ha atlag 300kcal minuszban vagy es egy kilo zsir 9000kcal akkor 30nap alatt dobsz le egy kilot.
Ez amit irtam nem igy mukodik egy az egybe mert ennel osszetettebb a folyamat meg a borod alatti viznek is van sulya meg a glikogennek az izmaidban, gyomortartalom stb stb de NAGYSAGRENDILEG erzekelteti, hogy miert nem fogytal 5kg-ot 4 het alatt. Valahogy novelni kell a kaloria deficitet ezt ugye azzal lehet, hogy kevesebbet eszel vagy tobbet egetsz el. A bevitt kaloriat viszont nem lehet vegtelensegig csokkenteni ezert szoktak inkabb az aerob/kardio edzest novelni. Tehat ha van lehetoseged egess el tobb kaloriat akar azzal is, hogy rovidebb pihenot tartasz edzesen, ezaltal intenzivebb lesz, a megnyert idoben meg csinalj plusz kardiot.
Fogadd el, hogy szerinted pocok fejed van. Ez tényleg genetika. A többi meg nyavalygás, már ne haragudj.
Én is azt látom megoldásnak, hogy végezz több aerob edzést, ha szálkásodni akarsz. Bár, nem tudom hova.
Illetve ne a súlyod méregesd, hanem a formát nézd.
Nem genetika.. Amikor elhíztam, akkor lett ilyen, azelőtt normális, karakteres, "éles" arcom volt, azóta kerek. Van is magamnak kép róla. Csak ugye ez évekkel ezelőtt volt és már teljesen megszoktam a kerekebb arcot. Mondom, oda hízok először és onnan megy le utoljára. De már meguntam, a régi fej kell. De köszönöm a tanácsokat azért.
Több kardió fog menni és szedem ezt a termogenikus cuccot, a ch meg 1-1,5g-on lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!