Elsősorban külföldi oldalakon kerestem edzésterveket, de szinte kivétel nélkül ezeket az 5x5-ös súlyzós edzéseket találtam. Kicsit szkeptikus vagyok ezekkel kapcsolatban, mert szinte kivétel nélkül 15-20 perces edzésterveket találtam. Még csak párszor voltam kondiban, de szinte senkit nem láttam például felhúzást(deadlift) csinálni.
Vagy ezek az edzések elsősorban erőnlét növelésére jók, nem az izomméret növelésére?
Mi ajánlanátok nekem. Már pár hete járok kondiba(nem vagyok teljesen új). Magasságom 183 cm testsúlyom 68 kg
Célom az lenne, hogy hízzak pár kilót (7-8) és szeretném, ha jól látható izmaim lennének.
Pont azért kell egybőlelkezdeni az elso edzesen huzodzkodni hogy ne fel év mulva probalgassa valaki az első ismetleseket mert a csigas lehuzastol senki nem fog megtanulni huzodzkodni. Guggolas ugyanez. Csak úgylehet megtanulni ha ggyakoroljak a combfeszitogep meg a labtolo nem fog megtanítani senkit guggolni. El lehet kezdeni az ures ruddal. A felhuzast meg két otossel magasitorol mert más gyakorlat nem fogja a torzset megerősíteni.
2016. márc. 20. 13:05
42/53 anonim válasza:
Mikor először próbálgattam a felhúzást valóban szarul csináltam és sokszor ki is készült a derekam. Csak utánna vettem a a fáradtságot, megnéztem egy rakás videót a témában, Alan Thrall, Mark Bell, Omar Isuf, Starting Strength, napestig sorolhatnám és gyakoroltam kis súllyal amíg már elértem hogy akkor sem fáj ha maxokat húzok. Meg lehet tanulni a jó technikát bárkinek aki veszi a fáradtságot, hogy foglalkozzon is vele, mert az igazi tömeget naturálban te nem az izolálgatással fogod elérni. Bár ha jól emlékszem kox témában is elég lelkes, vagy szóval amit elértél a fizikumodban az sem a tudásodnak köszönhető. Továbbra is ostobának tartalak, az eddigi hozzászólásaid miatt, még akkor is ha nem egy 20 kilós piszkafa vagy.
2016. márc. 20. 13:25
43/53 anonim válasza:
Bár ha jól emlékszem kox témában is elég lelkes, vagy szóval amit elértél a fizikumodban az sem a tudásodnak köszönhető. Továbbra is ostobának tartalak, az eddigi hozzászólásaid miatt, még akkor is ha nem egy 20 kilós piszkafa vagy.
rosszul emlékszel.
cortez, és én legalább beismertük, hogy tévedtünk. te meg jajgatsz tovább.
2016. márc. 20. 14:57
44/53 anonim válasza:
Én nem jajgatok pusztán közöltem, hogy a véleményem rólad, meg a kompetenciádról semmit sem váltotozott.:)
2016. márc. 20. 17:36
45/53 anonim válasza:
a véleményedet hallottam, és annyi bőven elég volt dicséretnek
annál nagyobb elismerés ugyanis nincs egy naturál számára, amikor egy netes kiskancsó lekoxosozza kínjában
sportolj még 10-15 évig, és akkor lesz valami formád neked is
2016. márc. 20. 22:37
46/53 anonim válasza:
Pff nem a formád miatt gondoltam, hogy koxos vagy, csak van pár ilyen 40% közeli válaszoló hasonló értelmi szinten mint te. Valamelyikkel összekevertelek.
2016. márc. 20. 23:25
47/53 anonim válasza:
ne jajgass tovább.
tőled eddig annyit tudtunk meg a testépítésről, hogy szerinted minden izolációs gyakorlat, ami nem a felhúzás. és te vagy a szakértő...ami pláne vicces, mert saját magaddal vitatkozol reggel óta, mert rajtad kívül még csak le se írta senki ezt a szót.
ha pedig azt hiszed, hogy a naturál testépítésben létezik tömegelés, akkor el kell keserítselek, hogy az is egy téveszme, nem, nem létezik. nem így működik a dolog pár év után.
2016. márc. 20. 23:31
48/53 anonim válasza:
Összevissza beszélsz baromságokat megint, hasraütés szerűen. Ki a szar mondta, hogy ami nem felhúzás az mind izoláció?:D ember te tényleg ennyire gyenge elméjű vagy?
2016. márc. 20. 23:35
49/53 anonim válasza:
ki mondta? te mondtad, baromka, te, idézem:
"mert az igazi tömeget naturálban te nem az izolálgatással fogod elérni."
ezek a te szavaid, ráadásul úgy írtad le őket, hogy meg sem említettem semmiféle "izolációs" gyakorlatot, ergo nem sok logika kell ahhoz, hogy te azt gondold, hogy a testépítés alapja a felhúzás
azt hiszed, hogy eszes kölök vagy?
2016. márc. 20. 23:40
50/53 anonim válasza:
Azt hiszem, hogy primitív vagy és nem értesz magyarul. Igen, igazán tömeget naturálban csak akkor tudsz építeni, ha az edzésed alapgyakorlatokra van felépítve. Itt nem csak a felhúzást értem te kibaxott fogyatékos, ez csak egy példa volt, amin egyből elkezdtél remegni, hogy belehal aki megpróbálja megtanulni. Guggolás, fekvenyomás, mellről nyomás, döntött törzsű evezés stb stb. Ha ezzel nem értesz egyet, nem tudom te, hogy edzettél 15 évig, biztos nem csigás szarokkal építettél fizikumot. Itt erről volt szó nem másról. A tömegelést meg naturálban úgy képzelem el, hogy évekig és rohadt lassan, nem úgy mint az idióták, akik azt hiszik naturálban is működik, a pár hónap tömegelés aztán diéta ciklus és csodálkoznak, hogy nem fejlődnek semerre sem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!