Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Melyik lenne számomra az...

Melyik lenne számomra az ideális edzésterv?

Figyelt kérdés

Elsősorban külföldi oldalakon kerestem edzésterveket, de szinte kivétel nélkül ezeket az 5x5-ös súlyzós edzéseket találtam. Kicsit szkeptikus vagyok ezekkel kapcsolatban, mert szinte kivétel nélkül 15-20 perces edzésterveket találtam. Még csak párszor voltam kondiban, de szinte senkit nem láttam például felhúzást(deadlift) csinálni.

Vagy ezek az edzések elsősorban erőnlét növelésére jók, nem az izomméret növelésére?

Mi ajánlanátok nekem. Már pár hete járok kondiba(nem vagyok teljesen új). Magasságom 183 cm testsúlyom 68 kg

Célom az lenne, hogy hízzak pár kilót (7-8) és szeretném, ha jól látható izmaim lennének.

2016. márc. 19. 19:29
1 2 3 4 5 6
 21/53 anonim ***** válasza:
Attol, hogy valaki kezdo nem hulyebb semmivel egy halado testepitonel, ugyanúgy megtud tanulni egy bonyolultabb gyakorlatot is. Foleg, hogy kezdok alapgyakorlatokkal tudnak a legjobban fejlodni semmi értelme 6fele izolacios gyakorlatot vegezni minden kis izomra amig nem tud valaki guggolni, felhuzni, ffekvenyomni, huzodzkodni, evezni stb.
2016. márc. 20. 12:15
 22/53 Cortez70 ***** válasza:
Nem, feladtam levélben postán, külön neked, idióta.
2016. márc. 20. 12:16
 23/53 anonim ***** válasza:

no, hát mutasd a hátad akkor, ha már úgyis mindenkinek megmutattad, csak valamiért nyilván én nem fogom látni, egy kis satnya kezdő

nehogy aztán irigykedjek.

2016. márc. 20. 12:17
 24/53 Cortez70 ***** válasza:
Nincs külön hátas képem, de mondom, én már sok képet tettem ki, te megy egyet sem. Ne tereld magadról a vitát, neked kellene itt bármit mutatni.
2016. márc. 20. 12:20
 25/53 anonim ***** válasza:

Attol, hogy valaki kezdo nem hulyebb semmivel egy halado testepitonel, ugyanúgy megtud tanulni egy bonyolultabb gyakorlatot is. Foleg, hogy kezdok alapgyakorlatokkal tudnak a legjobban fejlodni semmi értelme 6fele izolacios gyakorlatot vegezni minden kis izomra amig nem tud valaki guggolni, felhuzni, ffekvenyomni, huzodzkodni, evezni stb

tök jó, hogy reagálsz valamire, amit senki nem is állított

guggolni? tudod kitől lehet megtanulni guggolni? egy súlyemelőtől. láttál már valakit szabályosan guggolni a teremben? én még nagyon nem

az edzést elkezdeni nem a legnehezebb gyakorlatokkal kell, mert rögzül a rossz mozgástechnika, és annyi

2016. márc. 20. 12:20
 26/53 anonim ***** válasza:

ahhoz képest, hogy a hátad a legjobb testrészed elég fura, hogy pont arról nem mutattál még semmit

biztos nem akarsz senkit megbántani a tökéletességeddel

2016. márc. 20. 12:21
 27/53 Cortez70 ***** válasza:
Sosem írtam, hogy tökéletes vagyok. De nálad tuti jobb a formám.
2016. márc. 20. 12:23
 28/53 anonim ***** válasza:

hidd el, hogy ez ki van zárva

a stílusodból ítélve lehetsz kb. 23 éves maximum

2016. márc. 20. 12:24
 29/53 Cortez70 ***** válasza:

45 vagyok. Itt van pár kép rólam, mutass magadról jobbat öcsi:

[link]

[link]

2016. márc. 20. 12:28
 30/53 anonim ***** válasza:
nem merek, mert kinevetsz, mert körteformájú a hátam
2016. márc. 20. 12:36
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!