Melyik lenne számomra az ideális edzésterv?
Elsősorban külföldi oldalakon kerestem edzésterveket, de szinte kivétel nélkül ezeket az 5x5-ös súlyzós edzéseket találtam. Kicsit szkeptikus vagyok ezekkel kapcsolatban, mert szinte kivétel nélkül 15-20 perces edzésterveket találtam. Még csak párszor voltam kondiban, de szinte senkit nem láttam például felhúzást(deadlift) csinálni.
Vagy ezek az edzések elsősorban erőnlét növelésére jók, nem az izomméret növelésére?
Mi ajánlanátok nekem. Már pár hete járok kondiba(nem vagyok teljesen új). Magasságom 183 cm testsúlyom 68 kg
Célom az lenne, hogy hízzak pár kilót (7-8) és szeretném, ha jól látható izmaim lennének.
én is elismerem, azért is mutattam képet, miután láttam, hogy kivel vitatkozom
viszont harminc év edzés után neked is látnod kell, hogy mire megy egy kezdő azzal, amikor szabálytalanul szerencsétlenkedik olyan összetett gyakorlatokkal, amiket csak akkor szabad elkezdeni, amikor van már izomzat, amivel kivitelezhető
nem hiszem, hogy sok értelme van hatvan kilóval guggolni lila fejjel, se rángatódzva húzódzkodni
nyugodtan el lehet kezdeni húzódzkodni fél év után, amikor valaki már érzi, hogy honnan húzza magát
stb.
csak ez az, hogy nincs, aki megmutassa
ki mutatná meg? a pocakos edző?
egy súlyemelő? vagy a haverja, aki már egy éve "gyúr"?
én azt látom, hogy a teremben 6-8 éve edző embereknek sincs fogalmuk sem arról, hogy mit csinálnak, semmi, nemhogy azoknak, akik lejönnek egy sajtcetlivel, és egy félliteres kólával a kezükben, kesztyűben
és senkinek nem lehet segíteni, mert mindig mindenki jobban tudja, hogy mit miért csinál szarul
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!