Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Melyik lenne számomra az...

Melyik lenne számomra az ideális edzésterv?

Figyelt kérdés

Elsősorban külföldi oldalakon kerestem edzésterveket, de szinte kivétel nélkül ezeket az 5x5-ös súlyzós edzéseket találtam. Kicsit szkeptikus vagyok ezekkel kapcsolatban, mert szinte kivétel nélkül 15-20 perces edzésterveket találtam. Még csak párszor voltam kondiban, de szinte senkit nem láttam például felhúzást(deadlift) csinálni.

Vagy ezek az edzések elsősorban erőnlét növelésére jók, nem az izomméret növelésére?

Mi ajánlanátok nekem. Már pár hete járok kondiba(nem vagyok teljesen új). Magasságom 183 cm testsúlyom 68 kg

Célom az lenne, hogy hízzak pár kilót (7-8) és szeretném, ha jól látható izmaim lennének.

2016. márc. 19. 19:29
1 2 3 4 5 6
 31/53 Cortez70 ***** válasza:
Nem gond, jöhet a kép.:)
2016. márc. 20. 12:37
 32/53 anonim ***** válasza:
2016. márc. 20. 12:39
 33/53 Cortez70 ***** válasza:
Akkor ennyi. Megszoktam már, hogy ez van. Nagy az arc, de képet egyik kisgyerek sem mer kitenni.
2016. márc. 20. 12:40
 34/53 Cortez70 ***** válasza:
Na, az már döfi. Nem is rossz.
2016. márc. 20. 12:40
 35/53 anonim ***** válasza:
mindketten elmondhatjuk, hogy nem erre számítottunk
2016. márc. 20. 12:43
 36/53 Cortez70 ***** válasza:
Én mindig elismerem, ha valaki jó. Ha ez a te hátad, akkor gratula.
2016. márc. 20. 12:46
 37/53 anonim ***** válasza:

én is elismerem, azért is mutattam képet, miután láttam, hogy kivel vitatkozom

viszont harminc év edzés után neked is látnod kell, hogy mire megy egy kezdő azzal, amikor szabálytalanul szerencsétlenkedik olyan összetett gyakorlatokkal, amiket csak akkor szabad elkezdeni, amikor van már izomzat, amivel kivitelezhető

nem hiszem, hogy sok értelme van hatvan kilóval guggolni lila fejjel, se rángatódzva húzódzkodni

nyugodtan el lehet kezdeni húzódzkodni fél év után, amikor valaki már érzi, hogy honnan húzza magát

stb.

2016. márc. 20. 12:51
 38/53 Cortez70 ***** válasza:
A húzódzkodással egyetértek, mert a legtöbb kezdő nem tudja felhúzni magát, akkor minek rángatózzon a rúdon. Viszont guggolni el lehet kezdeni szépen üres rúddal is, azzal nem terheli szét magát és a technika rögzülni fog. Csak legyen szaki aki megmutatja és mehet kezdőknél is.
2016. márc. 20. 12:55
 39/53 anonim ***** válasza:

csak ez az, hogy nincs, aki megmutassa

ki mutatná meg? a pocakos edző?

egy súlyemelő? vagy a haverja, aki már egy éve "gyúr"?

én azt látom, hogy a teremben 6-8 éve edző embereknek sincs fogalmuk sem arról, hogy mit csinálnak, semmi, nemhogy azoknak, akik lejönnek egy sajtcetlivel, és egy félliteres kólával a kezükben, kesztyűben

és senkinek nem lehet segíteni, mert mindig mindenki jobban tudja, hogy mit miért csinál szarul

2016. márc. 20. 12:59
 40/53 Cortez70 ***** válasza:
Okés, de fél év múlva ki mutatja meg? Akkor sem lesz szaki abban a teremben, ha most sincs. Szóval azt nem értem, hogy miért lesz akkor jobb megtanulni a guggolást, mint az elején.
2016. márc. 20. 13:01
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!