Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Jó edzésterv nekem, mint lánynak?

Jó edzésterv nekem, mint lánynak?

Figyelt kérdés

1.nap:hát,vádli,has

2.nap:bicepsz,váll

3.nap:láb-fenék,comb,vádli

4.nap:has,mellkas,tricepsz

pluszba: suliba biciklivel oda 30perc vissza 30 perc->heti 2-3 x alkalommal.

és még egyszer egy nap hasra.

2016. márc. 5. 19:38
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
értem én demég testépítő kezdőknél sem hallotam ilyensmit,2,3 év sok idő.
2016. márc. 5. 21:21
 32/38 A kérdező kommentje:
2-3 hónap ugy oké .
2016. márc. 5. 21:31
 33/38 anonim ***** válasza:
Kérdező, úgy csináld, ahogy neked megfelelő. 1 év edzésmúlttal (az mindegy, hogy otthon csináltad), már erős annyira a szervezet, hogy bírja a terhelést egy osztott tervvel is.
2016. márc. 5. 21:33
 34/38 A kérdező kommentje:
igen pontosan utolsó! ezt is tapasztalom meg már ott van az is hogy 2 honapja kondiba vagyok szóval ez igy tökéletes csak véleményt akartam kérni a kérdésesl :D
2016. márc. 5. 21:36
 35/38 anonim ***** válasza:

4 oldalnyi diskurzus van egy témáról, amit ennyiben el lehetett volna intézni:

"igen".

[link]

2016. márc. 5. 22:13
 36/38 anonim ***** válasza:

A srácok már mindent elmondtak. Engem csak az érdekel, miért veszed sértésnek, ha valaki kezdőnek tart? Én is az vagyok. Kb ugyanolyan preferenciákkal mint te. Kaját már lassan egy éve megreformáltam. Mellette mozogtam, 23 kg ment le, terembe december vége óta járok.

És igen, annak ellenére, hogy osztott edzéstervem van (az időbeosztásom miatt), még kezdőnek tartom magam.

A tökéletes agy-izom kapcsolat nincs még meg. Alapgyakorlatoknál tartok nagyrészt. Nem tudok a saját testsúlyommal terhelten guggolni. Nem tudok húzódzkodni. Így az erre épülő gyakorlatok is kimaradnak. Néha még mindig van kérdésem.

A testzsrszázalékom még mindig magas, az izmok kevés.

Tehát igen, kezdő vagyok. De ez nem sértő. Ez csak egy állapot, mindenki így kezdte. ;)

2016. márc. 5. 22:13
 37/38 A kérdező kommentje:

T.Vera

Nem vettem sértésnek hogy kezdőnek állítanak be, nekem oly mindegy hová sorolnak be engem így ismeretlenül vagy ismerősök csupán ez egy mellékes dolog hogy szerintem többet tudok mint egy kezdő de nem vagyok olyan jó mint egy haladó :D Írtam is hogy nekem nem számít ezek a kategória dolog csak csinálom a magam módján és a célomnak megfelelően :D

2016. márc. 6. 07:42
 38/38 A kérdező kommentje:
XDDD
2021. jan. 7. 19:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!