Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Jó edzésterv nekem, mint lánynak?

Jó edzésterv nekem, mint lánynak?

Figyelt kérdés

1.nap:hát,vádli,has

2.nap:bicepsz,váll

3.nap:láb-fenék,comb,vádli

4.nap:has,mellkas,tricepsz

pluszba: suliba biciklivel oda 30perc vissza 30 perc->heti 2-3 x alkalommal.

és még egyszer egy nap hasra.

2016. márc. 5. 19:38
1 2 3 4
 11/38 A kérdező kommentje:

az étkezésemet tudom állítani a célom felé szóval azzal tisztában vagyok nagyon már 1éve tisztán eszem és tanulok folyamatosan vele kapcsolatosan :)

suliba természetesen mindig járok ;) az egy alap dolog az életemben

2016. márc. 5. 20:18
 12/38 anonim ***** válasza:
#9 akkor neked az való,főleg ,ha nem tudsz hová fejlődni csak a teljes testedzés után 😹, mondjuk ,ha idős vagy akkor az teljesen rendben van az a általános fizikai karbantartáshoz elég is heti egy teljes test edzés.izomláz előfordul ,az is kell,visszaigazolás,hogy dolgoztál,de ha egyenként vagy egyszerre edzed az izmaidat ígyisúgy is
2016. márc. 5. 20:27
 13/38 A kérdező kommentje:

kondiba 2 hónapja járok

a 2015-ös évem a fogyásromról szolt az első ot honapban 20kilot adtam le és tartottam is mert a kajálásomat totál megváltoztattam :D és nem kondiba jártam hanem otthon edzettem vagy másfajta edzés módszert találtamb de ez unalmassá vált így áttértem a kondiba :)) 2016-tol járok kondiba és szeretem is :D

2016. márc. 5. 20:30
 14/38 A kérdező kommentje:

izomlázra nem feltétlenül van szükségünk ;)

elég ha csak érezzük hogy megdolgoztattuk aznap és utána lévő napon is érezzük.

2016. márc. 5. 20:32
 15/38 anonim ***** válasza:
Azert 2 honap utan kijelenteni, hogy nem vagy kezdo es mindenaron a halado edzestervet eroltetni eleg kontraproduktiv otlet.
2016. márc. 5. 20:38
 16/38 A kérdező kommentje:
haladó?? én nem hoztam fel ilyet :PP
2016. márc. 5. 20:39
 17/38 anonim ***** válasza:
Még én is kezdő vagyok a majdnem másfél év (súlyzós) edzésmúltammal. Vagy inkább kezdő-haladó. :D De te fogod tudni:D.
2016. márc. 5. 20:42
 18/38 anonim ***** válasza:
nincs szükség izomlázra,főleg nem arra a nagyon kínzóra gondolok 😫 csak olyan megérzős az olyankor jellentkezik ,ha új edzésterv,új gyakorlat jön a képbe,edzés után a szervezet újratöltése tápláleékkal (ch,fehérje) nagyon csökkenti az izomláz kialakulását.
2016. márc. 5. 20:42
 19/38 anonim ***** válasza:
hagyd a fenébe ezt a kezdő dumát ,senki nem úgy születik ,hogy 10 év edzés van mögötte,igen a kezdők nem úgy csinálják mint a haladóbbak de attól még a kezdő is csinálhatja ugyanazt a gyakorlatot ,max ,biztos kevesebbel,ennyi.törekedni kell a minél jobbra.
2016. márc. 5. 20:46
 20/38 A kérdező kommentje:

igen igen :)

Köszönöm a válaszokat :)!!

Nagyon szeretek edzeni és figyelek mindenre mert szeretem ezt csinálni akár kezdő vagyok akár nem teljesen mindegy csinálni fogom mert szeretem :D

2016. márc. 5. 20:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!