Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Jó edzésterv nekem, mint lánynak?

Jó edzésterv nekem, mint lánynak?

Figyelt kérdés

1.nap:hát,vádli,has

2.nap:bicepsz,váll

3.nap:láb-fenék,comb,vádli

4.nap:has,mellkas,tricepsz

pluszba: suliba biciklivel oda 30perc vissza 30 perc->heti 2-3 x alkalommal.

és még egyszer egy nap hasra.

2016. márc. 5. 19:38
1 2 3 4
 21/38 A kérdező kommentje:
meg egyébként edzésnél én érzem az adott izmom átmozgatását és meg van ez a agy-izom közötti kapcsolat vagy mi szóval tudok egy adott izom megedzésére :) és ilyenkor szokták ajánlani azt hogy bontsuk fel napokra..
2016. márc. 5. 20:50
 22/38 anonim ***** válasza:
Azert fontos, hogy ki milyen szinten van mert masra kell fektetni a hagsulyt. Peldaul kezdoknek teljesen felesleges a nemletezo izomzatat gepekkel es kis sulyokkal izolalgatni. Helyette az alapgyakorlatok begyakorlasara es minnel gyakoribb vegzesere valamint az eronovekedesre kell fektetni a hagsulyt.
2016. márc. 5. 20:52
 23/38 A kérdező kommentje:
igen én tudom milyen szinten vagyok és nem kezdő tudom mik az alapgyakorlatok stb. tisztábban vagyok sok mindennel de ugyis lesz sok kérdésem még uy mint mindenkinek, folyamatosan tanulni kell ahoz hogy tudjunk fejlődni szóval .. csak megyek szépen fokozatosan előre és alakulni fog :DD...
2016. márc. 5. 20:57
 24/38 anonim ***** válasza:
#22 egyértelműen ilyen aprólékoba nem kell belemenni,kezdőként,megvan mindennek a rendje,de én a teljes testes edzést nem csípem,első nap még elmegy vagy mittudomén betegségután gyengélkedőben ,ha 20 évig az ürbe voltál és nem hatott rád a gravítáció 😹😹😹
2016. márc. 5. 21:01
 25/38 anonim ***** válasza:
Amúgy meg igen ne foglalkozz vele, hogy te most kezdő vagy haladó vagy mi a tököm vagy.
2016. márc. 5. 21:03
 26/38 A kérdező kommentje:
nekem van izmom szoktam érezni mikor átmozgatom őket
2016. márc. 5. 21:04
 27/38 anonim ***** válasza:

Az elso 2-3 evben teljes test edzessel sokkal gyorsabban lehet fejlodni.

2016. márc. 5. 21:12
 28/38 A kérdező kommentje:
Kinek hogy a jobb, ember fuggo :P
2016. márc. 5. 21:15
 29/38 anonim ***** válasza:
#27 akkor te 2-3 évig azt csináld,én kb. 30 éve edzek,mikormit,nem csak súlyzós edzést,Nekem mások az igényeim.
2016. márc. 5. 21:16
 30/38 anonim ***** válasza:
Nem is neked ajanlottam hanem kezdoknek.
2016. márc. 5. 21:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!