Mell, váll, tricepszre ez jó edzésterv?
Figyelt kérdés
Mell: Fekvenyomás 15,10,8,6
Fekvenyomás ferde padon 4x6-8
Tárogatás ferdepadon 3x6-8
Kereszthúzás csigán 3x6-8
Váll: Vállból nyomás egykezesekkel 15,10,8,6
Oldalemelés 4x8
Döntött törzsű oldalemelés 4x8
Tricepsz: Tricepsznyújtás állva 3x8
Egykezes letolás csigán 3x6-8
Lórúgás 3x6-8
2016. febr. 14. 12:20
11/25 Cortez70 válasza:
Hogy jön ide a fej? Egyébként bejön a fejem elég sok nőnek, de nem ez a lényeg. Ha már azt szarozod, akkor azért van, mert nulla formában vagy. Ez a gáz öcsi, hogy egy öregszar is izmosabb nálad cigókám.
12/25 anonim válasza:
Előttem még itt az élet,te meg már fél lábbal a sírban vagy.Ez a nem mindegy.:)
13/25 Cortez70 válasza:
Lehet előbb meghalsz zsírpubi, mint én. Amúgy meg nem tudsz nálam jobb formát mutatni, szóval lehet befogni az arcodat.
14/25 anonim válasza:
Linkelgessed csak a gyk-ra a képeidet,neked ez jutott.
Gyereked ugye nincs,mert meddő vagy,ráadásul fél lábbal a sírban is vagy már.Számodra csak a gyk van.:/
15/25 Cortez70 válasza:
Fárasztó vagy romagyerek. Képet nem mersz tenni, így marad a fikázás. Szánalom. Nem miattam nincs gyerek és ez nem tartozik rád.
16/25 anonim válasza:
Te kötöttél belém.Eltérhet a véleményünk,nem kell itt fikázni a másikat,amiért más ír,mint te.
17/25 Cortez70 válasza:
De baromságot írtál. Tricóra egy kemény melledzés után nem kell 12 sorozat. Ha neked kell, akkor valamit nem jól csinálsz. Ha te csak 12 sorozattal tudod kikészíteni.
18/25 anonim válasza:
Írtam,hogy a tapasztalatomat mondom.Ne tudd már jobban,hogy nekem mi válik be.
19/25 Cortez70 válasza:
Pedig jobban tudom, 30 év tapasztalattal. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!