Szerintetek jó ez a mell, váll edzésterv?
Figyelt kérdés
Sorozatok közötti pihenőidő 1,5 perc, nem több.
fekvenyomás 8x5;
tárogatás 8x5;
áthúzás 6x5;
vállból nyomás állva 5x5;
oldalemelés hátsóvállra 5x8;
előreemelés 5x8;
hasprés három féleképpen 3x2x20;
2015. okt. 16. 11:58
1/16 A kérdező kommentje:
Ezen kívül tartok egy kar napot is, mivel elég gyenge nekem.
tricepsznyújtás fekve 3x8;
tricepsznyújtás fekve 1x12;
tricepsznyújtás állva fej fölött,
tricepsznyújtás fekve szuperszett 2x (10, illetve 5)
bicepsz állva francia, vagy egyenes rúddal 10x5;
hasprés három féleképpen 3x2x20;
Láb, és hát nap:
guggolás 8x6;
húzódszkodás szélesen 6x5;
húzódszkodás szűkön 6x5;
felhúzás 3x5;
evezés 3x5;
2015. okt. 16. 12:03
2/16 anonim válasza:
Több féle gyakorlat kellene trinyóra és lábra.
3/16 anonim válasza:
Meg hátra is és minek 10x5-ös sorozat bicóra?
4/16 anonim válasza:
Szerintem felesleges ez a 8-10 széria egyes izmokra, helyette menjen 5x5 vagy 5x6, esetleg 4x8 vagy 3x10 nagyobb súlyokkal és nem fog ennyi széria menni.
5/16 A kérdező kommentje:
Bicepszre próbáltam már mindent, egyik sem jó, most ezzel próbálkozok.
2015. okt. 16. 12:18
6/16 A kérdező kommentje:
5x5-öt próbáltam már nagy súllyal, nagyobb pihenőidővel, csak annyira jól sikerült az edzés, hogy túl is edzettem magam... Azóta se nagyon tudom hozni azt az erőszintet. Azért csinálom ennyi szériát, mert sokat csináltam erőemelő edzést, és most kicsit átállnék a nagyobb volumenű, de mégiscsak erő edzésre. Ezek nem túl nagy súlyok, gondgoljuk el, 1,5 perc a pihenő csak.
2015. okt. 16. 12:21
7/16 A kérdező kommentje:
Ja, és egyébként itthoni edzés, csak szabadsúlyok vannak... Meg már csinálom elég régóta. 180 cm , 77 kg vagyok, fekve ment már 100-ba 1x5 is. Csak mostanában valahogy egyre gyengülök, nem tudom miért, azért próbálkozok nagyobb volumennel most...
2015. okt. 16. 12:25
8/16 anonim válasza:
Kaja vagy kevés alvás miatt lehet, esetleg fejben van gond. Az idő is lehet rád rossz hatással, most elég sokat esik, meg borult idő van. Mondjuk én ilyenkor vagyok a legjobb elememben, de ez mindenkinek más. Végül is ha neked működik ez a széria szám, ahogy indokoltad is, akkor nem beszéllek le róla. Én például most 3x10-15 ismétlést nyomok, de van amikor csak 2x4-et. Mindenkinek más kell. Hátra még tegyél be egykezes evezést szerintem, inverz evezést vagy kétkezes evezést. Lábra még mehet esetleg egy Sissy guggolás is.
9/16 anonim válasza:
Még annyi, hogy a tricepszre a legjobb a tolódzkodás. Ha már megy könnyen 3x10, akkor egy egykezes súlyzót a lábad közé veszel és nyomod úgy. Ha nincs párhuzamos rudad tolonchoz, akkor csináld a börtön tolódzkodást két pad között. Ezt is lehet nehezíteni, az öledbe teszel egy tárcsát és úgy nyomod. ha megy könnyen 3x15, akkor nehezíts.
10/16 A kérdező kommentje:
Hát igen, mindenkinek más, csak kb fél éve elértem a 100-ba 5-öt, és azóta sem tudom elérni. Nem is tárogattam azóta, lehet azért esett volna vissza? Most elsőnek próbáltam ki ezeket a széria számokat, egyébként egy nagyon régi cikkben láttam, hogy így nyomták (azt hogy naurálon-e nem tudom). Nekem nagyon bedurrant tőle, és még most is be van durranva, elég tömeges lett, 3 nappal vagyok az edzés után, és még mindig fáj, és nagy is. De hogy mi lesz még négy nap múlva, illetve, hogy tudok-e ilyen szériával fejlődni, abszolút meg sem tudom saccolni.
2015. okt. 16. 13:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!