Szerintetek jó ez a mell, váll edzésterv?
Figyelt kérdés
Sorozatok közötti pihenőidő 1,5 perc, nem több.
fekvenyomás 8x5;
tárogatás 8x5;
áthúzás 6x5;
vállból nyomás állva 5x5;
oldalemelés hátsóvállra 5x8;
előreemelés 5x8;
hasprés három féleképpen 3x2x20;
2015. okt. 16. 11:58
11/16 anonim válasza:
Ha jól akarsz fekvenyomi, akkor elsősorban a fekvenyomásra kell koncentrálni. Szerintem vissza fog jönni az erőd. Nem tudom most mennyivel szériázol, de ha lépkedsz fölfelé hétről-hétre, edzésről-edzésre, akkor el fogod érni.
12/16 A kérdező kommentje:
Most például 75 kg-val csináltam 8x5-öt 1,5 perces pihenővel. De nyomtam már 90-el 5x5-öt, 92,5-tel 3x6-ot, 100-ba 1x5-öt, 60-ba 10x10-et, 85-be 1x10-et, minden variációt kipróbáltam már az évek alatt.
2015. okt. 16. 15:53
13/16 anonim válasza:
Egyébként sokat számít a tárogatás is. Idővel visszajön az erőd. Egyébként van egy limit mindenkinek amit el tud érni. Étrended nem tudom milyen, azon is sok múlik.
14/16 A kérdező kommentje:
Az étrendet elég jól meg tudom oldani, a hobbi szinthez képest kimondottan jól. Viszont semmi kiegészítőt nem szedtem még.
2015. okt. 17. 21:00
15/16 anonim válasza:
Lehet meg kellene próbálnod a kreatint. Bár anélkül is mennie kell.
16/16 A kérdező kommentje:
Gondoltam a kreatinra, de azt meg akarom hagyni, ha már maximális formába leszek :D Akkor milyen durva lenne, ha dobna is még :D
2015. okt. 17. 22:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!