17 évesen milyen egészségbeli következményei lehetnek a túl nagy súlynak? Szabad ilyen korban terhelni ennyire a vázrendszert?
Ki mondta?
Mondjuk békakrokk is.Az ő szájából elég hiteles,nem?
38%-ra meg te pontoztál le,meg a talpnyalóid,f.szfej.
Miért kell engem mindig felhozni? Attól még senki nem lesz rosszabb, ha én nagyon jó vagyok.
Ilyet meg azért ne mondjunk már, hogy annyi a szériám, mint Cortez maxa. Egy kérdésnél le lett írva, hogy 140 a szériám, de ezt te is nagyon jól tudod, mert ott is beszóltál, meg hitetlenkedtél. Max 5-öt tudok belenyomni, 150-be 3 még soha nem ment, ne ferdítsünk már.
Ez a siránkozás meg annyira aranyos, hogy 38-ra le lettél pontozva (ha jól emlékszem 40%-ról, mintha nem lenne mindegy, hogy 40, vagy 38). :D De azt is a beszólogatásaid, meg a kamu szöveged miatt.
Ismerek egy srácot, aki fekvenyomó világrekorder. Az apja testépítő, tud mindent a kajálásról, kellő hátteret ad a gyereknek, hogy felkészüljön a versenyekre. Célzottan erőemelésre, főként fekvenyomásra edz a srác, nagyon jó technikával. 15 éves kora óta folyamatosan koxol, nyílt titok. 2012-ben, 17 évesen 152,5 kg-t nyomott nyomott fekve és világrekordot állított fel. Azért tudom ilyen alaposan, mert most néztem youtube-on.
Na ennek fényében, te meg azzal jössz, hogy NATURÁLBAN,
hozni tudsz egy ilyen eredményt. Ne röhögtess már minket.
Csak egy példát írtam neki.
Amúgy még most sem vagyok 19,nem tudom miről,vagy kiről beszélsz.18 éves vagyok,és már 17 éves koromban megvolt a 150 kilós fekvenyomás,most sem megy több.
Senki sem nézi ki belőlem.Pár adat:Magasság 178cm,súly 82kg,testzsír 15% körül,igen nem vagyok száraz,de dagadt sem,kar 42cm,váll 150cm,hát 125cm,derék 78cm,csípő 82cm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!