17 évesen milyen egészségbeli következményei lehetnek a túl nagy súlynak? Szabad ilyen korban terhelni ennyire a vázrendszert?
Figyelt kérdés
Például 80 kilós vállból nyomás, 230-250 kilós lábtolások, 150 kilós fekvenyomás.2016. jan. 20. 21:12
21/51 anonim válasza:
150 kilós fekvenyomás 17 évesen az még cuccal is versenyszint.
A lábtoló meg olyan dolog, hogy a mostani teremben 150 kilóval csinálom, az előző teremben meg 275 kilóval.
A kérdésre a válasz:
Senki nem tudja. Biztosan nem tesz jót, hogy minden tápanyagot oda tol a tested az izmokba. Viszont tizenévesen még brutálisan építi magát a tested, jóval könnyebben veszel fel plusz tápanyagot, több a növekedési hormonod stb. Ilyenkor kell jól megtolni a fizikumodat, hogy legyen jó alap az életedben.
Inkább az a kérdés, hogyha valaki 150 kilóval nyom fekve 17(!) évesen, annak milyen következményei lesznek később az életében. Nem a vázrendszerre, hanem az életére. Meg az ízületeire.
22/51 anonim válasza:
RAW-ban, ezt elfelejtettem odaírni.
23/51 anonim válasza:
17 évesen én is 150 kilót nyomtam,és naturálban.Nem lehetetlen.
24/51 Cortez70 válasza:
Ja persze. Pont te. Seems legit. ;)
25/51 anonim válasza:
Nem muszáj elhinni.Sőt,le is lehet pontozni,de attól még igaz lesz.:)
28/51 Cortez70 válasza:
Pattints akkor egy képet magadról. Aki ennyit nyom azon látszik is . Köszi.
29/51 anonim válasza:
Nem fogok bizonygatni,nem érdekel,hogy mit gondol rólam cortez...
30/51 Cortez70 válasza:
Ennyi. Ezt vàrtam pontosan. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!