Kenzo Tenma kérdése:
Milyen következményei lesznek?
Figyelt kérdés
Elterveztem, hogy elkezdek az állóképességemre gyúrni, mert valami hihetetlenül gyenge vagyok. Eddig még ugye nem lenne semmi gond. A helyzet viszont a következő. Pár éve már végzek súlyzós edzést, ennek köszönhetően kialakult rajtam nézmi izomzat, ami még mindig elhanyagolható mértékű, de azért már nem úgy nézek ki, mint egy virsli. Na most, ha én elkezdek kardiózni és egyéb magas intenzitású gyakorlatokat végezni, akkor izmot fogok veszteni?2015. dec. 6. 16:54
1/7 Cortez70 válasza:
Ha eleve nem sok izom van rajtad, akkor nem vesztesz nagyon belőle.:) Amúgy meg ha nem vagy kalória deficitben, akkor semmit nem vesztesz még nagy intenzitású kardióval sem.
2/7 A kérdező kommentje:
Értem, majd igyekszem sokat kajálni. Ektomorfként mondjuk elég nehéz dolgom van.
2015. dec. 6. 17:35
3/7 anonim válasza:
pár év alatt mit értesz? azért évek alatt már komolyabb szinten is lehetnél, gondolom étrended nincs.
4/7 Glacierous válasza:
Ha megmarad a kalóriaplusz,akkor nem vesztesz izmot.
5/7 A kérdező kommentje:
Úgy értettem, hogy pár éve, hogy úgy 3-4. NEm vagyok komolyabb szinten, mert sosem tudtam annyit hízni, hogy 85 kiló fölé menjek. Szóval 85 kiló volt a max, de az sem a legjobb étrenddel. Nálam a mennyiséggel van egyébként gond, nem tudok annyit enni, amennyit tömegeléshez kéne, ezért stagnálok régóta. És ezért döntöttem inkább az állóképesség növelése mellett. A súlyzós edzéssel ugyanazt a formát tartom már vagy 2,5 éve.
2015. dec. 6. 20:39
6/7 Dogmatix91 válasza:
Lehet most sokan fikázni fognak, de én a helyedben elgondolkoznék a CrossFiten. Nem írtad milyen magas vagy, de a 85kg már egy egész jó súly ehhez a sporthoz. Az izomzatod megmarad, sőt még fejlődni is fog. Változatos, izgalmas sportág. Ha van a környékeden hivatalos terem akkor én a helyedben tennék egy próbát. Nem a legolcsóbb sport, de nem is a legdrágább.
7/7 A kérdező kommentje:
Hát meggondolom :) amúgy 193 cm vagyok :DD
2015. dec. 6. 23:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!