Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha az első randin a fiú azt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha az első randin a fiú azt sugallja a lánynak, hogy nem jön be neki annak milyen következményei lesznek?

Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy lánnyal interneten. A profilképéhez képest drasztikusan nagy különbségek voltak. Egy nagyon szép lány helyett egy olyannal találkoztam akivel soha szóba sem állnék. Nem is közeledtem hozzá, kissé inkább haverként viselkedtem, mert amúgy nagyon megkedveltem. Aztán a randi után telefonon elmondta, hogy mekkorát csalódott stb. Meg hogy rosszúl esett neki, hogy nem közeledtem hozzá. Később már ő is mondta, hogy az én külsőmmel sem volt teljesen elégedett, pedig am jó srác vagyok (haverok szerint csak védi magát, hogy ha nekem nem tetszett akkor én se tetszem neki). Nagyon kedveljük egymást és továbbra is beszéltünk. Két találkozót lefújt azóta, totál hülyét csinál belőlem. Nah most kérdem én ha nagyon kedveljük egymást és nem tetszünk egymásnak akkor miért nem akar találkozni velem barátként? Minden nap beszélünk telefonon órákat. Haverok szerint neki bejöttem csak nagyon megbántottam ezzel és csak magát védi azzal, hogy valójában én sem jövök neki be és azért mondja le a találkozókat, mert fél, hogy megint nem lesz semmi köztünk és megint sérűl emiatt. Ti mit gondoltok? Mikor nem akarnátok találkozni egy olyan emberrel akivel amúgy teljesen jól érzitek magatokat?
2015. okt. 10. 18:52
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Kérdés, hogy te jelezted-e egyértelműen, hogy nem az eseted, és nem tudnál vele összejönni, vagy csak ki kellett volna találnia abból, hogy nem közeledtél?
2015. okt. 10. 18:57
 2/12 anonim ***** válasza:

1-est osztom.

Lehet semmit nem vont le rólad.

2015. okt. 10. 19:00
 3/12 A kérdező kommentje:
Leesett neki... nem buta lány...
2015. okt. 10. 19:00
 4/12 A kérdező kommentje:
Ő próbálkozott párszor, de úgy tettem mintha nem esett volna le nekem, hogy közeledik.
2015. okt. 10. 19:01
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Haverjaidnak igaza van.

Egy netes ismerkedés utáni személyes találkozón ha a másik nem közeledik úgy, mint ahogyan az várható lenne az addigi "viselkedéséből", akkor épeszű ember azért rájön, hogy élőben akkor mégsem jövök be neki. Ha emellett az egyenes beszéd híve is, akkor rákérdez ott és akkor, hogy most mi van, így ezeket a hisztiket/műsértődéseket el lehet kerülni, és normális viszonyban folytatni utatokat.

Panaszkodni pedig eszében sincs, hiszen az senkinek sem a hibája, ha két ember nem jön be egymásnak.

2015. okt. 10. 19:01
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Na ezt a próbálkozós dolgot viszont most olvastam. Ebben az esetben neked kellett volna kinyitnod kicsi szádat, hogy "ne haragudj Mari, de bármennyire is szeretném, így élőben nem tudom és nem is akarom viszonozni a közeledésedet. Sajnálom, hogy így alakult, kérlek értsd meg, hogy ezen nem tudok változtatni. Ha gondolod a továbbiakban is találkozhatunk, akár nagyobb társaságban is és tölthetünk együtt időt, de kizárólag barátként. Ha neked ez megfelel, akkor oké, ha neked ez nem menne, amit maximálisan megértek, akkor fizessünk most, és menjünk haza, mert nem szeretném pazarolni egyikünk idejét sem."
2015. okt. 10. 19:05
 7/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm utolsó. Igen ezt kellett volna tennem, de nem akartam megbántani és megpróbáltam "megbarátkozni" az új helyzettel, mert annyira kedveltem.
2015. okt. 10. 19:07
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

6. véleményét osztom.

Én nőként, ha egy férfi nem közeledik, még azt is gondolhatom, hogy csak félénk, vagy bizonytalan. Nem vagyunk gondolatolvasók! Ha nem tudsz egyértelműen kommunikálni, akkor ne csodálkozz, ha félreértenek!

2015. okt. 10. 19:07
 9/12 A kérdező kommentje:
Nem vagyok félénk amúgy. Nem is azt sugalltam neki...
2015. okt. 10. 19:12
 10/12 anonim ***** válasza:
Csak azt nem értem,miért is erőlteted a további baráti találkozókat,és miért csodálkozol azon,ha a lány minden eszközzel próbálja magát védeni.Ezek után ez teljesen reális viselkedés tőle,legalábbis szerintem.Ha csalódás volt számodra,akkor nem kell jópofizni.
2015. okt. 10. 19:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!