Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha az első randin a fiú azt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha az első randin a fiú azt sugallja a lánynak, hogy nem jön be neki annak milyen következményei lesznek?

Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy lánnyal interneten. A profilképéhez képest drasztikusan nagy különbségek voltak. Egy nagyon szép lány helyett egy olyannal találkoztam akivel soha szóba sem állnék. Nem is közeledtem hozzá, kissé inkább haverként viselkedtem, mert amúgy nagyon megkedveltem. Aztán a randi után telefonon elmondta, hogy mekkorát csalódott stb. Meg hogy rosszúl esett neki, hogy nem közeledtem hozzá. Később már ő is mondta, hogy az én külsőmmel sem volt teljesen elégedett, pedig am jó srác vagyok (haverok szerint csak védi magát, hogy ha nekem nem tetszett akkor én se tetszem neki). Nagyon kedveljük egymást és továbbra is beszéltünk. Két találkozót lefújt azóta, totál hülyét csinál belőlem. Nah most kérdem én ha nagyon kedveljük egymást és nem tetszünk egymásnak akkor miért nem akar találkozni velem barátként? Minden nap beszélünk telefonon órákat. Haverok szerint neki bejöttem csak nagyon megbántottam ezzel és csak magát védi azzal, hogy valójában én sem jövök neki be és azért mondja le a találkozókat, mert fél, hogy megint nem lesz semmi köztünk és megint sérűl emiatt. Ti mit gondoltok? Mikor nem akarnátok találkozni egy olyan emberrel akivel amúgy teljesen jól érzitek magatokat?
2015. okt. 10. 18:52
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Mert ő is azt mondta, hogy barátkozzunk, sőt ő erőltette, mert azt akarja, hogy része legyek az életének. Aztán amikor találkoznánk barátként valamiért mindíg megfutamodik. Ha nem akarna látni oké, de ő szorgalmazza ezeket, amint távolodom tőle visszahúz. Én arra vagyok kíváncsi, hogy miért viselkedik így ha csak barátként néz rám.
2015. okt. 10. 19:14
 12/12 anonim ***** válasza:
Azért viselkedik így, mert nem voltál egyértelmű. Ennyi a titok. Reménykedik, hogy valójában lehetne valami köztetek, ezért játszik húzd meg - ereszd meg játékot. Tessék nyílt lapokkal játszani!
2015. okt. 10. 19:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!