17 évesen milyen egészségbeli következményei lehetnek a túl nagy súlynak? Szabad ilyen korban terhelni ennyire a vázrendszert?
Figyelt kérdés
Például 80 kilós vállból nyomás, 230-250 kilós lábtolások, 150 kilós fekvenyomás.2016. jan. 20. 21:12
31/51 A kérdező kommentje:
Ne veszekedjetek. A lábtolás az igen gépfüggő is. Minden gépes gyakorlat becsapós. Egyik helyen 40 kilóval trinyóztam, máshol csak harminc ment ki szabályosan. Némelyik lábtoló is például akad.
2016. jan. 21. 14:51
34/51 anonim válasza:
Bitosan nem nyomtál 150-nel, úgy másfél éve még képet is küldtél nekem, endomorf zsíros cigány (no offense) voltál még akkor is, 19 évesen, ha jól emlékszem.
35/51 anonim válasza:
Keversz valakivel.Nem vagyok cigány,és endomorf sem.
36/51 A kérdező kommentje:
Endomorf :D Mint valami űrlény. Én meg Reptoid vagyok. Szálkás állat. Mellé meg tobagói ősnemes. :D
2016. jan. 21. 17:23
37/51 Cortez70 válasza:
Pedig az vagy 39-százalékos. Én is láttam képet rólad. Egy dagi cigánygyerek vagy.
38/51 anonim válasza:
Cortez,neked most böki a csőrödet ez az egész,mert te 30 év edzéssel,és pár kúra koxszal sem tudtál többet kinyomni 150 kilónál fekve.
Sehol sem vagy,többen is megmondták már.
39/51 Cortez70 válasza:
Milyen többiek kocsog? Nyomok 150-et dagadt cigány még öregen is. Koksz meg nincs. Te nézel ki szarul kiskancsó még képet sem mersz tenni. De gyere velem edzeni és meglàtjuk ki mit bír kiscsíra.
40/51 Cortez70 válasza:
Meg nekem ne ugasson egy névtelen, arctalan 38 százalékos gyokér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!