10kg izmot kb. mennyi idő alatt lehet felszedni? (tovább lent)
Na szóval , izmosodni szeretnék , 18 éves fiú vagyok , 188cm magas 65kg. Natúrban szeretnék mindent csinálni.
Tudom h nem lehet megmondani h pontosan mennyi idő alatt lehet felszedni , mert egyén- és edzés függő , h mennyi idő alatt jön fel az a 10kg izom , de azért kb. mennyi időre lenne szükség ? Teljesen kezdő vagyok , ha vki tud vmi normális/jó edzéstervet , azt is elfogadnám :)
Előre is köszönöm a normális válaszokat! :)
Buli volt, én meg kimaradtam belőle. :D
Lehetséges 10 izmot felszedni egy éve alatt. Haverom, akivel elkezdtem az edzést, 85 kg-s elhízott srác volt, egy év múlva 90 kg-s fitt gyerekké varázsolta magát. 5 kg-val növekedett a tömege, de fix, hogy több, mint 5 kg zsírt adott le egy év alatt. És igazi balherék voltunk, semmi étrend, edzés előtt szőlőcukorral tömegeltünk. Ő egy nagyon jó genetikájú, de vérbeli puhapöts, semmi sportmúlt, amikor elkezdte.
Első edzésén a 60 kg rászakadt a fekpadon, egy év múlva már a 110 is kiment.
Látom a Dogmatix csávó nem skippeli a leg dayt. :)
Azért van lemaradva, mert nem mellezem és bicepszezni sem szoktam! :O :D
Mint mondtam, nem a külalakra hanem a teljesítményre megyek. Ettől függetlenül ma pl nyomtam fekve mert tényleg olyan vagyok, mint akit mellbe vertek egy lapáttal. :D Viszont súlyemeléshez kifejezetten rossz gyakorlat a fekvenyomás, meg úgy általában a mellezés.
Micsoda parádé volt itt :D
63kg kezdtem, naturálban egy év után már 75 körül voltam 1% testzsír-növekedéssel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!