10kg izmot kb. mennyi idő alatt lehet felszedni? (tovább
lent)
Figyelt kérdés
Na szóval , izmosodni szeretnék , 18 éves fiú vagyok , 188cm magas 65kg. Natúrban szeretnék mindent csinálni.
Tudom h nem lehet megmondani h pontosan mennyi idő alatt lehet felszedni , mert egyén- és edzés függő , h mennyi idő alatt jön fel az a 10kg izom , de azért kb. mennyi időre lenne szükség ? Teljesen kezdő vagyok , ha vki tud vmi normális/jó edzéstervet , azt is elfogadnám :)
A magasabbra rakot lécet, soha ne korlátnak, hanem lehetőségnek éld meg!
2016. jan. 18. 18:47
32/67 Cortez70 válasza:
Gliss te nehezebb eset vagy, mint az 58%-os emberke, pedig ő sem papírkutya.:)
2016. jan. 18. 18:53
33/67 patrikosz macsos válasza:
Edzes tervet nagyon nemtudok adni mert boxolo vagyok de 10 kg izmot en felszedtem 2 honap alatt de ugy h persze fogyasztottam elotte .ha nagyon izmosodni akarsz ajanlok neked tomegnovelot. Edzester 100 felules 50 fekfo minden nap.huzodszkodasbol kezfej elore ugy huzod fel magad abbol elejinte 5×5 kesobb 10×5 persze futas 2,5 km mert azis kell meg ezek utan megis fogsz ehezni.
2016. jan. 18. 18:55
34/67 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat ! Tehát akkor az egésztestem edzem amikor edzek ? És h tartsak pihenő napot ? Vagy nem kell ? Edzés után joo hogy ha bekajálok fehérjedús kajákat ?
2016. jan. 18. 18:57
35/67 *Glissade* válasza:
Csak nehogy kiderüljön, mégis te vagy a keritésen belül Cortez... ;)
2016. jan. 18. 18:57
36/67 Cortez70 válasza:
Nekem mindegy gliss, csak ne legyünk egy oldalon. :)
2016. jan. 18. 19:00
37/67 *Glissade* válasza:
Kérdező.
Teljes testet javaslok én is (eleinte, aztán ha úgy érzed váltasz).
Pihenő kell! Ne edz minden nap. Regenerálódás!!!!
A féhérjét ne zabáld két pofára! Kell fehérje, de nem annyi mint itt sokan mondják.
2016. jan. 18. 19:01
38/67 *Glissade* válasza:
Miért Cortez, büdös vagyok? ;)
2016. jan. 18. 19:02
39/67 *Glissade* válasza:
* A túlzásba vitt állati fehérje bőr, haj zsirosodást okozhat! Van egy olyan nézet, hogy közrejátszik az izűleti gyulladás kialakulásában is.
Tehát fokozatosan növeld az állati fehérje bevitelt és ha gond van, vegyél vissza belőle!
2016. jan. 18. 19:06
40/67 anonim válasza:
dogmatix oldalemelés jó barátod legyen,emellett nagy súllyal kézisúlyzós vállból nyomások
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!