10kg izmot kb. mennyi idő alatt lehet felszedni? (tovább lent)
Na szóval , izmosodni szeretnék , 18 éves fiú vagyok , 188cm magas 65kg. Natúrban szeretnék mindent csinálni.
Tudom h nem lehet megmondani h pontosan mennyi idő alatt lehet felszedni , mert egyén- és edzés függő , h mennyi idő alatt jön fel az a 10kg izom , de azért kb. mennyi időre lenne szükség ? Teljesen kezdő vagyok , ha vki tud vmi normális/jó edzéstervet , azt is elfogadnám :)
Előre is köszönöm a normális válaszokat! :)
mutass mar 3 ilyet, aki egy ev alatt magara dobott 12 kilo TISZTA izmot.
Nem 12 kilot hizott, mert azt a hulye is tud.
Teljesen kezdőként meglehet a havi 1 kiló szerintem is. Én 187cm vagyok.
A mostani forma is hasonló csak +5kilóval.
1,5 éve CrossFitezem úgyhogy az nem segíti a súlygyarapodásom, de előtte kondiztam és akkor az első évben feljött 9-10 kiló, pedig a kajálásom hagy némi kívánnivalót maga után. Szóval aki azt mondja, hogy naturalon nem lehet ennyit fejlődni annak vagy nagyon rossz a genetikája vagy valamit nagyon rosszul csinál.
Wazzeg, az hogy feljon 9-10 kilo az nem egyenlo azzal hogy felmegy 9-10 kilo TISZTA IZOM.
Azt sem tudjatok mirol beszeltek.
Lol.Ez nem is te vagy.Anno raktál már ki magadról képet,emlékszem rád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!