10kg izmot kb. mennyi idő alatt lehet felszedni? (tovább lent)
Na szóval , izmosodni szeretnék , 18 éves fiú vagyok , 188cm magas 65kg. Natúrban szeretnék mindent csinálni.
Tudom h nem lehet megmondani h pontosan mennyi idő alatt lehet felszedni , mert egyén- és edzés függő , h mennyi idő alatt jön fel az a 10kg izom , de azért kb. mennyi időre lenne szükség ? Teljesen kezdő vagyok , ha vki tud vmi normális/jó edzéstervet , azt is elfogadnám :)
Előre is köszönöm a normális válaszokat! :)
Aham, szoval ez nem is 1 ev volt hanem ketto....
Tolem ringathatod magad abba a hitbe, hogy te egy ev alatt felpakoltal 12 kilo tiszta izmot ha te ettol erzed jobban magad.
Ezt senki se mondta. Én elég nehezen hízom és mint mondtam, a választott sportágam nem segíti a tömegnövelést. Mellette ráadásul még elég sokat is biciklizem, tehát irtózatos mennyiségű kaját kéne megennem. Aki könnyebben hízik és csak testépítéssel foglalkozik az egy év alatt felszedhet 10 kiló izmot. Azt nem mondta senki, hogy nem jön mellé zsír. Ne a profi testépítőkből indulj ki akik már szteroiddal is csak szinte dekákat tudnak fejlődni.
Gondolom neked nem sikerült ennyit fejlődni azért állsz így a dolgokhoz, de attól még másnak sikerülhet.
Még a kérdezőnek mondanám, hogy a teljes test edzéseket ajánlom, főleg az első 2-3 hónapban. Utána mehet az osztott ha úgy gondolod, de én akkor is csak alsó-felső testre bontanám szét vagy esetleg húzó-nyomó gyakorlatokra. Ki kell próbálni pár módszert és megnézni, hogy neked melyik az ideális. A lényeg, hogy élvezd is az edzést, ne csak megcsináld, hogy izmosabb legyél.
"Aki könnyebben hízik"
Aki konnyebben hizik az zsirt szed magara, nem izmot.
Vannak olyan extrem adottsagokkal rendelkezo emberek, akik viszonylag nagy szaraz izomtomeget kepesek magukra pakolni, de nekik sem megy a havi 1 kilo netto izomnovekedes.
Kezdokent marha gyorsan lehet fejlodni, de ott sem szaraz izom jon, hanem szimplan tomeg, aminek a jelentos resze viz es zsir.
Olvastam en is ezeket a szamokat mar evekkel ezelott is, de meg soha senkit nem lattam, aki akar kezdo szintrol is megcsinalta volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!