10kg izmot kb. mennyi idő alatt lehet felszedni? (tovább lent)
Na szóval , izmosodni szeretnék , 18 éves fiú vagyok , 188cm magas 65kg. Natúrban szeretnék mindent csinálni.
Tudom h nem lehet megmondani h pontosan mennyi idő alatt lehet felszedni , mert egyén- és edzés függő , h mennyi idő alatt jön fel az a 10kg izom , de azért kb. mennyi időre lenne szükség ? Teljesen kezdő vagyok , ha vki tud vmi normális/jó edzéstervet , azt is elfogadnám :)
Előre is köszönöm a normális válaszokat! :)
Jo, akkor mutass harmat. Ne hivatkozz mindenfele csoportokra, lexarom.
3 embert mutass, aki igazoltan 3 ev alatt 20-24 kilo TISZTA izmot magara pakolt NATURALBAN.
Ja es kernem a meresi eredmenyeket is. (suly, tzs% elotte-utana).
Idiota szinten a neniked.
3 ev alatt nem kunszt 25 kilot hizni, arra minden hulye kepes, csak zabalni kell.
Csak az nem egyenlo azzal hogy te felpakolsz 20-24 kilo tiszta izmot.
Alaptomos!
Bemelegítésnél mindent melegíts be ne csak az aznap megdolgoztatott izomcsoportokat! Nyújtásnál ugyan ez, de kiemelten a megdolgozott izomcsoportokat. Ne sajnáld az időt rá mert rengeteget segít a fejlődésben és a gyakorlatok helyes kivitelezésében is. Esetleg havi 1 masszázs indokolt lehet, hogyha anyagilag nem megterhelő. Ha nem fér bele akkor viszont mindenképp érdemes beruházni egy hengerre és egy lacrosse labdára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!