Igazán kemény saját testsúlyos edzés mellé a diéta hülyeség? Az ép ész ezt mondja.
Igazán vékony vézna kölyök vagyok, ezért edzek keményen fegyencedzéssel, addig ismételve a sorozatokat amíg bírom. Megfigyeltem hogy ha ilyen tempóban edzel akkor sokkal többet tudsz majd enni mint régen,(és ami azt illeti akarsz is.)
Felmerül a kérdés hogy hol a logika a diétában? A szervezetednek és az izmaidnak kell mindenféle tápanyag a fejlődéshez. A régmúlt testépítői nem diétáztak, sőt, úgy tudom az a hatalmas darab magyar súlyemelő sem tart be semmilyen diétát mégis világbajnok.
Mi értelme van a diétának mondjuk, (Csak példa:) egy jó babgulyás, egy tányér pogácsa, plusz mondjuk egy másik tál palacsinta helyett?
Igen, a fegyences kismajmok nagyon okosak a témában. Mert ők "funkcionálisan" edzenek. Na hát rendkívül sok funkciója van a fekvőtámasznak, meg a kézen állásnak. Mind1 ezt hagyjuk is.
Étrend messze nem ilyen egyszerű, ha fejlődni akarsz, akkor mindenek előtt kalóriatöbbletre van szükség. Ez az alapja. Fehérje igazából túl van lihegve, olyan 1,5g/ttkgnál többet fix hogy nem hasznosítasz. Mondanám hogy ennyit tarts be, és minden faja lesz, de tudom hogy kb úgy akarod csinálni hogy eszed ami van, és számolod mennyi a bevitt. Nah ez így nem fog menni. Előre írd össze egy hétre hogy mikor mit fogsz enni, és számold ki az értékeket. Így biztos meglesz a kellő tápanyag, és haladni fogsz. Ha nincs meg, akkor stagnálsz, vagy NAGYON szerencsés esetben kicsit fejlődsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!