Igazán kemény saját testsúlyos edzés mellé a diéta hülyeség? Az ép ész ezt mondja.
Igazán vékony vézna kölyök vagyok, ezért edzek keményen fegyencedzéssel, addig ismételve a sorozatokat amíg bírom. Megfigyeltem hogy ha ilyen tempóban edzel akkor sokkal többet tudsz majd enni mint régen,(és ami azt illeti akarsz is.)
Felmerül a kérdés hogy hol a logika a diétában? A szervezetednek és az izmaidnak kell mindenféle tápanyag a fejlődéshez. A régmúlt testépítői nem diétáztak, sőt, úgy tudom az a hatalmas darab magyar súlyemelő sem tart be semmilyen diétát mégis világbajnok.
Mi értelme van a diétának mondjuk, (Csak példa:) egy jó babgulyás, egy tányér pogácsa, plusz mondjuk egy másik tál palacsinta helyett?
"A szervezetednek és az izmaidnak kell mindenféle tápanyag a fejlődéshez. "
Ez a kulcsmondatod. :) Mindenféle, de nem mindegy, milyen minőségű az az étel.
Attól, hogy vékony vagy, nem zsíros és cukros ételektől kell várni a tömeget.
A tudomány mai állása szerint a testépítő tiszta élelmiszerekből készített ételektől lesz a legjobb formád (alacsony testzsír, izmos, formás test).
Nem KELL diétázni mindenképpen mindenkinek, akkor viszont később lesz látható a várt eredmény. Ha te vékony vagy először tömegelned kellene.
A mennyiséggel magadnak kell trükköznöd (ch, fehérje, zsír), a tükörben látott test látványának függvényében. :D Ha nem tetszik, emeld a fehérjét, csökkentsd a szénhidrátot...
Persze néha lehet csalni, és megenni azt a tál babgulyást. :)
Plusz mellette gondolom megy az edzés rendesen, Cortez.
Rajtad annyi izom van már, hogy ez a pár nap/hét nem ront rajta semmit. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!