Igazán kemény saját testsúlyos edzés mellé a diéta hülyeség? Az ép ész ezt mondja.
Igazán vékony vézna kölyök vagyok, ezért edzek keményen fegyencedzéssel, addig ismételve a sorozatokat amíg bírom. Megfigyeltem hogy ha ilyen tempóban edzel akkor sokkal többet tudsz majd enni mint régen,(és ami azt illeti akarsz is.)
Felmerül a kérdés hogy hol a logika a diétában? A szervezetednek és az izmaidnak kell mindenféle tápanyag a fejlődéshez. A régmúlt testépítői nem diétáztak, sőt, úgy tudom az a hatalmas darab magyar súlyemelő sem tart be semmilyen diétát mégis világbajnok.
Mi értelme van a diétának mondjuk, (Csak példa:) egy jó babgulyás, egy tányér pogácsa, plusz mondjuk egy másik tál palacsinta helyett?
A súlyemelőt ne rakd össze egy saját testsúllyal edző mellé, végképp nem melléd! Ha van egy kis eszed, rájössz hogy az erőemelő nem a saját súlyával dolgozik hanem tárcsákkal,félkezesekkel, lapsúlyokkal, kétkezesekkel.
És diétázni csak akkor kell, ha bezsírosodtál, de mit tudom 12-15 % zsírfelesleg van rajtad, az még nem nagy para.
Azért raktam össze a súlyemelőt a saját testsúllyal gyúróval, mert tök mindegy mit edzel, az izom ugyanabból épül fel, ő meg tiszta háj (elnézést :D) és még is pokolian erős.
Igazából nem a látszatért edzem, hanem az erőért, és próbálok úgy tenni hogy maradjak mozgékony is.
Akkor ezennel szeretnélek titeket megkérdezni. Mit is kéne ennem hogy gyorsabban haladjak? Súlyfelesleg még nem igazán van, izomzat is alap.
Erősemberek között is van olyan, aki elég bika:
mariusz pudzianowski
Igen, értem, de kérlek adjatok választ az utolsó kérdésemre. :D
Annyira nem vagyok jártas a témában, és nem is tervezem, csak erősebb akarok lenni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!