A környezettemnek meg mi baja van velem? Tényleg beteges vagyok?
Mikor én kezdtem el edzeni mindenki biztatott vagy közömbös volt de senki se húzott le miatta, milyen emberek közt élsz te (?)
Amúgy röhögd ki őket... :D
Élvezd? Szereted csinálni? Jobb így az életed? Ha igen, akkor hajrá! Ne törődj azzal ki mit mond, ne hagyd, hogy lehúzzanak, vagy elvegyék a kedved!
Enegm is kiröhögtek amikor kezdtem, beszóltak páran, többek között a párom is, de rá egy évvel amikor megláttak fürdőruhában valahogy elfogytak az érvek...
Ne hagyd magad! Sok sikert!
Szerintem csak szr emberek. Ilyen visszahúzó embereket kerülni kell.
Persze ez az érem egyik oldala, én szívesen hallgatnám a másik oldal sztoriját is.
Amikor én elkezdtem, mindenki basztatott, hogy ő nem akar egy beképzelt Arnolddal mutatkozni meg csak felfújt izmaim lesznek tőle meg protein->megeszed->meghalsz.
Aztán pár hónap után már az volt a nyaggatás tárgya, hogy nem nézek ki Arnoldnak, pedig járok terembe.
Nem szoktam foglalkozni azzal, aki nem ért valamihez, nem nyitott új infókra, de beszél róla.
Nem olvastam el amit írtál, de hajrá; ne add fel; kitartás ... meg a szokásos. :)
Jól csinálod, elhatároztál valamit és megteszed a tőled telhetőt. A környezeteddel van a baj, sötétek.
Nem akarom ragozni, inkább mutatok egy nagyon jó cikket, érdemes elolvasni. Szerintem ez a motiváció, nem a youtube-ra felszart edzős-feszengős shit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!